Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας γιαούρτι 5 κ. σούπας σπορέλαιο λίγο αλάτι ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ[...]
Πηγή: e-sofia.grLUMACONI ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα lumaconi , είναι μια μορφή ζυμαρικών, κάτι ανάμεσα σε τεράστια κοχυλάκια και τσακισμένα κανελόνια! Lumaca στα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grin English soon Μεγάλη Πέμπτη ξεκινήσαμε για Χαλκιδική..Ο καιρός υπέροχος..σαν καλοκαίρι..Πως αλλάζει μαγικά η διάθεσή σου μόλις βγει ο ήλιος...Τι περίεργο[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.gr“Μενού» πιο κοντινό σε εκείνο της Μινωικής Κρήτης, από ό,τι σε αυτό τής σημερινής Ελλάδας, εκτιμάται ότι είχαν στο τραπέζι τους οι Κρητικοί πριν από[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά: 6 φύλλα κρούστας για πίτες 750γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 3 πράσα σε λεπτές ροδέλες(μόνο το[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΜια κουταλιά αγνό βούτυρο πάνω από ένα φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, δίνει εύρος και γευστική ένταση, ανεβάζει την ηδονική του διάσταση και εντείνει τον σπιτικό[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 4-5 φλιτζάνια ζωμό κότας έτοιμο ή σπιτικό λίγο βούτυρο ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΚατά την νηστεία αυξάνεται η πρόσληψη ενέργειας που προέρχεται από υδατάνθρακες και μειώνεται αυτή που προέρχεται από λίπη και πρωτεΐνες. Η μείωση του λίπους[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλοκαίριασε λοιπόν!!Κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια μας στην πανέμορφη και ηλιόλουστη Ελλάδα...έστω και νοερά,έστω και μέσα από την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr8. Ομελέτα 1.οοο δολαρίων Το ξενοδοχείο «Le Parker Meridien Hotel» στη Νέα Υόρκη προσφέρει στο πρωινό του την ακριβότερη ομελέτα στον κόσμο. Είναι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΔημιουργώντας αγγέλους! Καλησπέρα και πάλι! Τη σημερινή μου ανάρτηση θα την αφιερώσω στους αγγέλους ! Τώρα που το σκέφτομαι, γιόρταζαν την Παρασκευή- ε, τίποτα[...]
Πηγή: artycraftycathy.blogspot.grΜια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι θα παραξενευτείτε από τη συγκεκριμένη συνταγή. Θα σκεφτείτε ίσως ότι εμείς οι Κρητικοί είμαστε κουζουλοί επειδή τρώμε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τις μορχέλες , το μόνο αξιόλογο μανιτάρι της Αττικής, είχα γράψει και πέρυσι. Φέτος οι κουκλίτσες εμφανίστηκαν νωρίτερα. Από τα τέλη του Φλεβάρη, λόγω του[...]
Πηγή: bostanistas.grΠώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΆλλη μια συνταγή απο το τραπέζι του Σαββάτου, η δική μου αγαπημένη στριφτή πίτα με κιμά και πλιγούρι. Οι σπόροι κύμινου δίνουν ενα φανταστικό άρωμα στην πίτα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κούπα γάλα 1/2 κούπα γιαούρτι 1/4 κούπας βούτυρο 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣ ε περίοδο που το βαρκί ήταν στη στεριά για ξεκούραση και αναδόμηση , οι δραστηριότητες μου είχαν μειωθεί ο ελεύθερος χρόνος σαν άνεργη άφθονος έψαχνα τρόπους[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr