Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Το φιλέ μινιόν σος Μαδέρα (filet mignon sauce Madeira), ήταν το πιάτο που δέσποζε σε κάθε κυριλέ εστιατόριο της Αθήνας στα τέλη της δεκαετίας του 70, όντας[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣπιτικά μπέργκερ μανιταριών που θα σας ξετρελάνουν. Συνταγή : Let's BBQ Μερίδες : για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο 8΄-[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα burger του Barbara Que είχα βαρεθεί να τα βλέπω να γεμίζουν το λογαριασμό μου στο Instagram. Νομίζω πως πραγματικά είναι αδύνατον να αντισταθείς σε τέτοιον[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤί είπαμε;; Υβριδικά πιάτα;; Πιάτα που προέρχονται από δύο άλλα;; Εντάξει! Είναι κι αυτή μια ιδέα δημιουργική, όπου η φαντασία έχει και πάλι τον πρώτο ρόλο![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα, κλείνοντας τις πασχαλιάτικες συνταγές και αφού πρώτα σας ευχηθώ ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και να περάσετε ένα υπέροχο Πάσχα με όλους όσους[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περάσατε με υγεία και χαρά την προηγούμενη εβδομάδα! Ακόμα μια καλοκαιρινή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά ( 4 άτομα) 4 αφράτα ψωμάκια 1 ματσάκι ρόκα 4 λεπτές φέτες καπνιστό μετσοβόνε Για τις αργοψημένες ντομάτες 4 μικρές Ρόμα ντομάτες κομμένες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grκαλησπέρα... να 'μαι κι εγώ!! μόλις έχω γυρίσει από το θέατρο.. μία όμορφη παράσταση με πολύ γέλιο και πολύ καλές ερμηνείες.. "ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η' ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ"..[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΛαχταριστό σαντουιτσάκι ιδανικό για βραδινό σας έχω σήμερα αλλά, γιατί όχι, και για ένα πιο ελαφρύ μεσημεριανό, συνοδεία σαλατίτσας φυσικά. Αυτά είναι τα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΣήμερα μαγειρεύω ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, τον χοιρινό λαιμό. Θα κάνω ένα ρολό που χάριν συντομίας το αποκαλώ "του μινιμαλισμού". Αυτό[...]
Πηγή: bostanistas.grH Σαρακοστή καλά κρατεί, νηστεία όμως δε σημαίνει ανοστιά, σημαίνει βάζω τη φαντασία μου να δουλέψει και με απλά μεσογειακά υλικά φτιάχνω πεντανόστιμα πιάτα![...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤί είπαμε;; Υβριδικά πιάτα;; Πιάτα που προέρχονται από δύο άλλα;; Εντάξει! Είναι κι αυτή μια ιδέα δημιουργική, όπου η φαντασία έχει και πάλι τον πρώτο ρόλο![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr