Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 201 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι κομμένο σε 6-8 μερίδες Ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 4 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κ.σ. ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κούπα φιστίκια Αιγίνης χωρίς κέλυφος, ψημένα 1/2 κούπα ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι 2 κ.σ. κάπαρη καλά ξεπλυμένη 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα πιάτο αρκετά εύκολο με βάση το κρέας και διάφορα λαχανικά. Τέλειο συνοδευτικό για ρύζι ή τηγανιτές πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. -1000 γρ. βοδινό κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΉρθα κι εγώωωωωω... Επιτέλους ξέκλεψα λίγο χρόνο να κάνω μια ανάρτηση κι εδώ. Απ' ότι καταλαβαίνετε έχω μπλέξει με τα Χριστουγεννιάτικα και τις ελιές και[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΠρώτη φορά θα είναι στο πιάτο σας ένα άκακο φιδάκι, νόστιμο και όμορφο για μπουφέ, παιδικό πάρτι και γιορτές! Τι χρειαζόμαστε: Ζυμαράκι: 370 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία σαλάτα που αντικαθιστά ένα πλήρες γεύμα χωρίς να περιέχει κρέας. Τι χρειαζόμαστε: 1 μαρούλι φριζέ λίγη ρόκα 1 μικρή και λεπτή μελιτζάνα 1 κίτρινη πιπεριά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλτσόνε είναι η πίτσα …. έκπληξη!! Μια νόστιμη σκεπαστή πίτσα δηλαδή, που μέσα της κρύβει τα αγαπημένα μας υλικά. Παρακάτω θα σας δώσω διάφορες ιδέες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτήν την ανάρτησην την έγραψα πριν τες 11 του Ιούλη. Την ημέραν που ήταν να την βάλω έπαιξεν η πόμπα τζιαι άφηκα την. Είπα να σας την βάλω τωρά, παρόλον που[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΛαχταριστά λαζάνια με κιμά και τυριά για το μεσημεριανό σας Απαιτούμενος χρόνος: 30΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4-6 άτομα 1 κιλό λαζάνια Σάλτσα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr2 κουνέλια περίπου 4 κιλά χωρσμένα σε μερίδες (8-10 κομμάτια) 2 φλιτζάνια πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι 1 πακέτο ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 6 σκελίδες[...]
Πηγή: sidagi.grΙδανικό για τις μεγάλες ζέστες! Τι κάνει κανείς μετά από ένα τριήμερο, με γάμους , βαφτίσια, πανηγύρια, αγιομαρινιάτικα καπρικά , ψητά και βραστά κρέατα και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜαμα α βουτήτσω? Ναι μαμα ναι? A βουτήτσω?? Βούτα παιδί μου, βούτα! Αλλά όχι με το κεφάλι ! :)) Χοιρινή Τηγανιά για πολλές βούτες με χωριάτικο ψωμί! Υλικά 500[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο 2007 παρακολουθούσα φανατικά την εκπομπή του Σκαι "Τι μαγειρεύει ο γείτονας" με την Μυρσίνη Λαμπράκη. Πραγματικά νομίζω ότι δεν έχασα επεισόδιο απο εκεινη[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤη Focaccia , το επίπεδο, μυρωδάτο αυτό Ιταλικό ψωμί, την αγαπήσαμε πολύ και στην Ελλάδα, γιατί είναι απλό, νόστιμο και ιδιαίτερα καλοκαιρινό. Τη βρίσκουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο Σπετζοφάι είναι ένα πολύ δημοφιλές, παραδοσιακό πιάτο της Πηλιορείτικης κουζίνας. Βασικό συστατικό του είναι το λουκάνικο, που πρέπει να είναι καλής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτό το φαγάκι είναι ένα πολύ αγαπημένο φαγάκι το οποίο εγώ προτιμώ με μακαρόνια, καθ' ότι είμαι μακαρονάς ! Ο τρόπος που γίνεται, δίνει τέτοια νοστημιά που[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr14 Οκτ 2014 Υλικά : 500 γρ. τηγανιά χοιρινή σε μικρά κομμάτια χυμό από 1 πορτοκάλι φλούδες από μισό πορτοκάλι κομμένες σε λωρίδες 20-25 ελιές 1 ποτηράκι λευκό[...]
Πηγή: cookcool.grΥλικά ανάμικτος κιμάς (μοσχαρίσιος και αρνίσιος) 1 κιλό δυόσμος 1 κουταλάκι του γλυκού κασέρι (ή γραβιέρα) 200 γρ., κομμένο σε στρογγυλές φέτες (στη διάμετρο[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω "παντελώς" αδιάφορη. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω μήνες να φάω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι τηγανητοί κεφτέδες με αλευρόσαλτσα, ένα από τα δημοφιλή φαγητά της Φλώρινας, μαγειρεύονται και με ντομάτα, ενώ αρκετοί προσθέτουν στη σάλτσα πράσινες ελιές.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚεφτεδάκια γεμιστά με ελιά Υλικά ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο 300 γραμμάρια κιμά χοιρινό 3 φέτες ψωμί, χωρίς κόρα 2 κουταλιές σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: greekouzina.grΤα λατρεμένα μας κεφτεδάκια σε καλοκαιρινή διάθεση, χρωματιστή και χορταστική. Φτιάχνουμε πολλά κεφτεδάκια, τα τηγανίζουμε κι όσα δεν καταναλώσουμε τη μια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜια από τις κρύες μέρες που πέρασαν σκέφτηκα τι είχαμε καιρό να φάμε;; Γιουβαρλάκια!! Μετά από "απαίτηση " χαχαχα του αναγνωστικού κοινού η συνταγή γράφτηκε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά της συνταγής μας 1 1/2 κιλό αρνί μπούτι ελαφρά σπασμένο και με σχισμές 3 σκελίδες σκόρδο 5-6 λιαστές ντομάτες χοντροκομμένες 100 γρ. μαύρες ελιές[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΔύσκολη γευστικά μέρα χτες. Δεν μου άρεσε να φτιάξω τίποτα! Το μοσχαρίσιο λουκάνικο, όμως, που είχα στο ψυγείο μου και το είχα δοκιμάσει τις προάλλες στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΧοιρινό με μουστάρδα και τυρί philadelphia στην κατσαρόλα Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοιρινό για κατσαρόλα 1 κρεμμύδι 1 καρότο σε κύβους 1 μικρή ντομάτα σε κύβους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 1 μπούτι ή σπάλα (κουτάλα) αρνίσια, το μέρος από το γόνατο και πάνω, γύρω στα 2 κιλά, 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο (ή 2 μικρές) σε 8 φετάκια, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 4 μπριζόλες γάλακτος μοσχαρίσιες ή χοιρινές 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα γλυκιά 16 ελιές (πράσινες και Καλαμών) ½ φλιτζάνι λάδι ρίγανη 1 λεμόνι σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2,5 κ. γλυκού αλάτι 200 γρ. βούτυρο γάλακτος σε κύβους 1/2 κούπα ΠΟΛΥ παγωμένο νερό 2 κ. σούπας[...]
Πηγή: megatv.com/cook"Διαβάστε περισσότερα". ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΝΟΣΤΙΜΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ 1Κ.Γ.[...]
Πηγή: irida.blogspot.gr22/3/17 Παρόλο που δεν είμαι λάτρης του κρέατος και συνήθως προτιμώ το λευκό αντί του κόκκινου, το συκωτάκι οφείλω να ομολογήσω πως το συμπαθώ. Κάνει και[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜια συνταγή την οποία λατρεύει ο πατέρας μου, δεν τη συνιστώ σ' αυτούς που προτιμάνε φρέσκα υλικά μιας και είναι αρκετά φοιτητική. Πρόκειται για μια συνταγή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖάαταρ ονομάζεται το μείγμα αποξηραμένων βοτάνων και μπαχαρικών που χρησιμοποιείται εδώ και χιλιετίες στη Μέση Ανατολή και γενικά στις Αραβικές χώρες ως[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr