Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 75 συνταγές
Εν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌταν οι ξένοι σκέφτονται ελληνικό φαγητό, στο μυαλό τους έρχεται κατευθείαν το σουβλάκι, το τζατζίκι, ο γύρος κι η σπανακόπιτα. Με το που πάτησα το πόδι μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1/2 κιλο σπαγγετι τρικολορε 1/2 κιλο κιμα μοσχαρισιο 1 μεγαλο κρεμμυδι ξερο η'2 μετρια 2 σκ.σκορδο 1 πιπερια πρασινη Μερικα φυλλα μαιντανο Μερικα φυλλα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα βιβλίο με ρουμελιώτικες συνταγές έφτασε πρόσφατα στα χέρια μου μέσω αγαπημένου μου προσώπου που ξέρει τη μανία μου , με ιδιόχειρη αφιέρωση μιας από τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ φίλη μας Ειρήνη , μας στέλνει συνταγή για ένα από τα αγαπημένα της φαγητά. Απλό αλλά υπέροχα νόστιμο!! Το φαγητό αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα της[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι σπάλα κομμένο σε μερίδες 1 κ.γ ζάχαρη 1 κούπα ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 3 μέτρια κρεμμυδια 2 κ.σ μυζήθρα 1 πακέτο κριθαράκι 4κ.σ. πελτές[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΘα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελένη και τη Marilise για την τιμή που μου έκαναν να μου χαρίσουν αυτό το όμορφο βραβειάκι που με τη σειρά μου το δίνω σε όποιον[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈχουμε ξαναπεί μέσα από τις συνταγές αυτού του blog ότι το κουνέλι το αγαπάμε ιδιαίτερα σαν κρέας και το χρησιμοποιούμε συχνά! Και φυσικά θα συνεχίσουμε να το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΠραγματικά όταν έρχεται η ώρα για μακαρονάδα με λουκάνικα δεν κρατιόμαστε. Το γεγονός ότι το λουκάνικο δεν είναι και απ' τα πιο υγιεινά εδέσματα, μας κάνει να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά - 800 γρ. μοσχάρι άπαχο κομμένο σε μέτρια κομμάτια - 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο ψιλοκομμένο - 2 σκ. σκόρδο λιωμένες - 3 καρότα κομμένα σε κύβους - 3 φρέσκες[...]
Πηγή: lovecook.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι 2 κρεμμυδια 2 σκ.σκορδο 1 συσκευασια ντοματακια κονκασε 1 κ.σουπας πελτε 1 ποτηρακι κρασιου κοκκινο κρασι 1 κ.γλυκου ζαχαρη 1 πρεζα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΗ γίδα είναι ένα από αγαπημένα κρεατικά του καλού μου. Πετάει κυριολεκτικά την σκούφια του για γίδα βραστή ! Πριν λίγο καιρό σε μια επίσκεψη μου στο κρεοπωλείο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα φαγητό εντυπωσιακό σε γεύση και αρώματα. Σχεδόν ... γιορτινό. Στην αναγγελία του για πιάτο ημέρας, άπαντες στο σπίτι πανηγυρίζουν!!! ΥΛΙΚΑ Για τα[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr