Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Και αυτό το πιάτο είναι τις τελευταίας στιγμής και όπως μου βγήκε. Μάλλον με ότι υπήρχε στο ψυγείο θα έλεγα. Είπαμε, δεν αφήνουμε τίποτα ανεκμετάλλευτο στο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠριν πολλές μέρες αφήχθηκαν στο σπίτι μου δύο τεράστια λάχανα από το Ξινό Νερό Φλωρίνης με πρόγραμμα να γίνουν τουρσί όπως το φτιάχνουν στη Δυτική Μακεδονία το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜε τον όρο Chutney όπως έχω ξαναγράψει εννοούμε τις γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ, που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤις ημέρες που ήμουνα στο χωριό βρέθηκα σε φιλικό σπίτι και συζήτηση στη συζήτηση ανακάλυψα στην αυλή τους τους πολύτιμους καρπούς του φραγκοστάφυλου, οι ίδιοι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ 750γραμ. ζυγούρι 750γραμ. μοσχάρι στήθος 1 ματσάκι σέλινο κομμένο 3 καρότα σε ροδέλες 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 3 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε φέτες 1[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές ή μερίδες 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε κύβους ελαιόλαδο 1 κιλό φασολάκια βουλγάρες ή μπαρμπουνοφάσουλα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠριν αρκετά χρόνια είχαμε κάνει ένα μεγάλο ταξίδι σε αρκετές Ευρωπαϊκές πόλεις μεταξύ αυτών και το Maastricht της Ολλανδίας . Εκεί λοιπόν σε ένα καταγώγι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣαββατοκύριακο κάναμε μια μικρή απόδραση εκτός Αθηνών κι επιστρέψαμε με εφόδια για τις επόμενες δραστηριότητες. Επιστρέφοντας μας περίμενε μια ευχάριστη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτές τις μέρες τρέχει ένα event από τη Royal Coconut , ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος αλλά θέλω να συμμετέχω πάντα σε παιχνίδια σαν "μικρό παιδί" που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΝα ένας καλός συνδυασμός κρέατος και οσπρίων που μπορεί να μπερδευτούν τα μεν με τα δε και εύκολα να καταναλωθούν από δύσκολους "πελάτες"!!! Ο Αλέξανδρος μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ Κική μας κάλεσε σε ένα παιχνίδι αναδρομής, θα το λέγαμε εμείς. Θα πρέπει λοιπόν να δούμε πίσω μας και να επιλέξουμε κάποιες αναρτήσεις μας. Πράγμα πολύ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grChutney (βρετανική ορθογραφία) ή chatni (ινδικά) Τσάτνυ μεταφρασμένο στα Ελληνικά είναι ένας όρος για μια ποικιλία από γλυκά και πικάντικα καρυκεύματα αρχικά[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ Στέλλα μια νέα φίλη που αξίζει να γνωρίσετε,με προσκάλεσε σε αυτό το παιχνίδι των ερωτήσεων που κάνει το γύρω των blog αυτές τις μέρες. Οι όροι του[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια τα Chutney έχουμε μιλήσει ξανά εδώ , είναι αυτές οι γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίχαμε πολύ καιρό να φάμε μοσχάρι κι επιπλέον είχε περισσέψει σαμπάνια που δεν ήπιαμε και αρκετά καρότα που δεν χρησιμοποίησα στο πρόσφατο γλυκό μου. Έτσι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚρύο!!!!καιρός για σούπα Οι φήμες λένε ότι την καλύτερη γίδα βραστή θα τη φάμε στο Ναύαρχο στον Κοσμά Κυνουρίας . Παρότι έχω πάει μέχρι εκεί αρκετές φορές δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αποδράσαμε κι εμείς για πρώτη φορά εκτός Αθηνών σε εξοχικό φίλων. Και βέβαια δεν πήγαμε με άδεια χέρια διάφορα μεζεδάκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤις ημέρες που ήμουνα στο χωριό βρέθηκα σε φιλικό σπίτι και συζήτηση στη συζήτηση ανακάλυψα στην αυλή τους τους πολύτιμους καρπούς του φραγκοστάφυλου, οι ίδιοι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr