Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
T ο κοκορέτσι είναι παραδοσιακό φαγητό το οποίο παρασκευάζεται από εντόσθια αρνιού και είθισται να το παρασκευάζουμε της άγιες μέρες του Πάσχα Είναι ο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥλικά 2 μοσχαρίσιες σπλήνες 1 φλ. φέτα 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλ. ψίχα ψωμιού 1/2 φλ. βούτυρο 1/2 φλ. χυμό ντομάτας 1/2 γλ. ζωμό κρέατος (προαιρετικά) 1 ματσάκι[...]
Πηγή: e-syntages.grΥλικά για 6 άτομα 1 συκωταριά αρνίσια Έντερα αρνίσια 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το σερβίρισμα Χυμός λεμονιού και ρίγανη Εκτέλεση Προθερμαίνετε τον[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Ελληνική παράδοση θέλει το Πάσχα το κοκορέτσι και το σουβλιστό αρνί. Για όσους δεν μπορούν να σουβλίσουν μεγάλο κοκορέτσι να η πρόταση!! Μικρά κοκορετσάκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜεγάλο Σάββατο σήμερα. Η πρώτη Ανάσταση έγινε ήδη. Περάσαμε μια πολύ όμορφη νύχτα . Η διάθεση, οι εικόνες, τα συναισθήματα αλλάζουν. Με διάθεση να αστειευτώ,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλώς σας βρίσκω πάλι. Το ταξίδι με προορισμό την Κέρκυρα , ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα και τελείωσε την Πέμπτη το απόγευμα. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌπως είναι γνωστό οι ΈΛΛΗΝΕΣ γιορτάζουν την ανάσταση του Θεανθρώπου με την ετοιμασία διάφορων μεζέδων, όπως είναι η μαγειρίτσα , το σπληνάντερο , η[...]
1 αντεριά (εντεράκια), από κατσίκι κατά προτίμηση ή αρνίσια 1 συκωταριά αρνίσια γλυκάδια αρνίσια 1 μεγάλη μπόλια αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Γυρίζουμε τα[...]
Πηγή: argiro.grΣήμερα έκανα κοπάνα από το σχολείο όϊ παίζουμε ,κάνει ψοφόκρυο ρίχνει χιονόνερο και έτσι αποφάσισα ότι δεν αντέχω το κρύο.Μεν περιπαίζετε γιατί άλλη φορά θα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΈνας πικάντικος μεζές για κρασάκι, από την Λέρο! Τι χρειαζόμαστε: 1 σπλήνα μοσχαρίσια 1 ματσάκι μαϊντανό 2 κεφάλια σκόρδο 4 πιπερίτσες τσίλι ξερές 1,5 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαρβαβίτσα λένε το παραδοσιακό φαγητό που τρώνε ανήμερα τα Χριστούγεννα οι Θρακιώτες. Στα Κουφάλια (τόπο καταγωγής του άντρα μου που το 90% των κατοίκων είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για πολύ ιδιαίτερο και πικάντικο κρασομεζέ. Η συνταγή και η εκτέλεσή της είναι του πατέρα μου. Υλικά: 1 σπλήνα μοσχαρίσια 1 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: greekmasa.grΓίνεται εύκολα, ψήνεται γρήγορα και αν έχετε αναμμένη ψησταριά για μπριζόλες, το βάζετε στην άκρη 15'-20' και παίρνει τη μυρωδιά. Συμπληρώνει και[...]
Πηγή: greekmasa.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤσικνοπέμπτη πλησιάζει και πιάνω την ευκαιρία για να σας πω δυο λόγια για το πως γιορταζόταν και γιορτάζεται εδώ και στην Πάτρα. Η Τσικνοπέμπτη θεωρείται η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤούτες τις Άγιες Ημέρες της Χριστιανοσύνης είναι το έθιμο τέτοιο, ώστε το κάθε σπίτι να σουβλίζει τον πατροπαράδοτο οβελία και να ψήνει το κοκορέτσι, αν και[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΟι Αφορισμοί είναι από τα σημαντικότερα έργα της Ιπποκρατικής Συλλογής. Αποτέλεσε αντικείμενο θαυμασμού των γιατρών όλων των εποχών και κυκλοφορούμενο ευρύτατα[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr