Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ, LASAGNE VERDI EMILIANE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Λαζάνια με κιμά, LASAGNE VERDI EMILIANE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΥΛΙΚΑ:( Για το ταψι της κουζινας) Για τον κιμά : 1 κιλο κιμά μοσχαρίσιο. 1/3 φλ.ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 1σκελιδα σκόρδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.gr4 μελιτζάνες φλάσκες 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο και 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 4 φρέσκιες ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες και 1 κουταλιά πάστα 1[...]
Πηγή: cooktherapy.gr(photo: Μαρίνα Μαυρομάτη) Σήμερα είμαστε καλεσμένοι της Susanna στο blog Afrodita's kitchen για να φτιάξουμε όλοι μαζί φρέσκα πράσινα λαζάνια, τα οποία θα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΑΡΔΑΜΟ Γενικά Είναι ένα πολυετές φυτό με όρθιους μίσχους, που μπορούν να φτάσουν σε ύψος μέχρι τα 3 μέτρα. Οι μικροί πράσινοι καρποί του περιέχουν μέχρι 18[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΤα ζυμαρικά αυτά εκτός από το ότι είναι πολύ νόστιμα, είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμα και για μπουφέ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ζυμαρικά Διάφορα Κυρίως Πιάτα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr4 μέτρια κολοκύθια 1/2 κιλό ανάμεικτο κιμά (χοιρινό/ μοσχάρι) μαγειρεμένο όπως για την συνταγή του παστίτσιου Αλάτι - Λάδι 2 χούφτες τυρί τριμμένο(για φούρνο)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grLUMACONI ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα lumaconi , είναι μια μορφή ζυμαρικών, κάτι ανάμεσα σε τεράστια κοχυλάκια και τσακισμένα κανελόνια! Lumaca στα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ Κρεμμύδια 2 μεγάλα (ψιλοκομμένα) Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι κρασιού Ντοματοπολτό 1 κουτί με ψιλοκομμένο ντοματάκι Αλάτι-πιπέρι Κανέλα[...]
Πηγή: chefoulis.grPACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr