Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
1.200 γραμμ. μοσχάρι (ποντίκι νουά ή κιλότο) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 μέτρια κρεμμύδια σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι (750 ml) λευκό ξηρό κρασί (όπως Μοσχοφίλερο ή[...]
Πηγή: argiro.gr1 σαλάτα 1 μαρούλι 1 ματσάκι ρόκα 2 παντζάρια βρασμένα 150 γραμμ. φιλέτο μοσχαρίσιο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό με σύκο ΠΑΝ της Οξοποιίας[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 καρότα τριμμένα 2[...]
Πηγή: argiro.grΓια τα μπριζολάκια 4 χοιρινά μπριζολάκια λαιμού όχι πολύ μεγάλα 1 σπιτικό ζωμό ψυγείου 2 κρεμμύδια κόκκινα 2 πιπεριές κόκκινη - πράσινη 1 φλ. μπύρα[...]
Πηγή: argiro.gr4-6 χοιρινά μικρά μπριζολάκια λαιμού χωρίς κόκκαλο (όχι πολύ χοντρά) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένο 2 πιπεριές κόκκινη - πράσινη κομμένες σε φέτες 10[...]
Πηγή: argiro.gr1 5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας) Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 600 γραμμ. ασπρομανίταρα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: argiro.gr2 κιλά πανσέτα με το εξωτερικό λίπος επάνω (ή αν βρείτε με το δέρμα επάνω) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φέτες σαλάτα εποχής για το σερβίρισμα Για το μείγμα[...]
Πηγή: argiro.gr800 γραμμ. μοσχάρι γάλακτος (κόντρα ή κιλότο) κομμένο σε 4 φέτες Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζ. βερμούτ 2 κ.σ. μουστάρδα 1/2 φλιτζ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 χοιρινό καρέ (μπριζόλες ενωμένες με το κόκαλο καθαρισμένο –ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το καθαρίσει) 2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 2-3 φύλλα φασκόμηλο 2[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο (μία φορά περασμένο στη μηχανή του κιμά με αρκετό λίπος. Προτεινόμενα κομμάτια λαιμός και λάπα ανάμεικτα) 1/4 φλ. τσαγιού παγωμένο νερό[...]
Πηγή: argiro.grΓια το cheesesteak sub 250 γρ. μοσχάρι κόντρα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κόκκινα 150 γρ. κίτρινο τυρί κασέρι γκούντα κτλ. αλάτι πιπέρι ψητές πιπεριές ή[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. Βίδες (ζυμαρικά) 200 γραμ. Κατίκι Δομοκού 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 τεμάχιο ψαρονέφρι (300 γρ.) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοτριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: argiro.gr1 κομμάτι ενιαίο νουά περίπου 1.500 γρ. 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: argiro.gr{Για τη μαρινάδα} 1/3 φλ. βαλσαμικό ξίδι 2 κ.σ χοντρό αλάτι 1 πορτοκάλι κομμένο στη μέση 1 κλωνάρι δεντρολίβανο 1 ξύλο κανέλα 1 δαφνόφυλλο 4-5 κόκκους πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλ. ρύζι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φλ. ρεβίθια μουλιασμένα 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 4 φλ. νερό 3 κ.σ. σταφίδα ή ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.gr