Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Μία μοναδική συνταγή που θα σας ξετρελάνουν τα αρώματά της. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20 λεπτά, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το γύρο 1 κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 1 ψαρονέφρι 5 κ.σ. μηλόξυδο 1 κ.γ. μέλι 1 κ.γ. ρίγανη Δεντρολίβανο Αλάτι Πιπέρι Για τις πίτες Πίτες Ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cook2 ½ κιλά μοσχάρι σπάλα ή καπάκι με τα κόκκαλα 1 λίτρο νερό 1 καρότο χοντροκομμένο ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 2 φύλλα σέλινο χοντροκομμένα 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚυπάρισσος, κυπαρίσσι: Ανήκει στην οικογένεια των Κυπαρισσίδων. Είναι αγγειοσυσταλτικό και χρησιμοποιείται για τόνωση των φλεβών, σε κιρσούς, σε κράμπες των[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚαλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να χαλαρώσουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα του Χούμπλικ μέρος 2οΧημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα. Χάστε κιλά εύκολα και γρήγορα! ! Σας παρουσιάζουμε το 2ο μέρος από την[...]
Πηγή: greekouzina.grΟι πράσινες σαλάτες είναι απλές λένε όλοι και έτσι συχνά βολεύονται με τα έτοιμα μίγματα που βρίσκεις στα σουπερμάρκετ. Μαζί τους κι εγώ έχω βολευτεί έτσι[...]
Πηγή: caruso.grΈχουμε συνηθίσει το αγγούρι σε ρόλο κομπάρσου σε πολλές σαλάτες και σπάνια το αντιμετωπίζουμε ως βασικό υλικό. Προσωπικά λατρεύω τη δροσερή, πράσινη γεύση και[...]
Πηγή: caruso.grΑνακατεύετε όλα τα υλικά με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για να μην χάσει πολύ από την ουσία και το άρωμα έτσι ώστε να διατηρήσει κάθε υλικό το πρωτότυπο άρωμα[...]
Πηγή: greekcook.gr