Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Την Τετάρτη έχει γιορτή η μανούλα μου και θα της κάνω έκπληξη.. Θα καλέσω άτομα που αγαπάει για να φάμε και να πιούμε...ααααα και να γελάσουμε!!!!! Θα σας[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΑυτήν την ημέρα την γιορτάζουμε όλη η οικογένεια μαζί, μιας και γιορτάζει και ο πατερούλης μου ανήμερα των Χριστουγέννων! Όπως καταλαβαίνεται, από την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΣας έμειναν περισσεύματα ψωμιού και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Μην τα πετάτε. Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα χρήσιμα στην κουζίνα με αυτά. Εξάλλου, είναι ένας[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΥλικά σνίτσελ μοσχαρίσια: 1 κιλό αλάτι πιπέρι: φρεσκοτριμμένο πεκορίνο: 180 γρ., τριμμένο σε χοντρό τρίφτη γκούντα τριμμένη: 100 γρ. σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο μαγείρεψα τις προάλλες για πρώτη φορά, και δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πολύ μας άρεσε! Ίσως γιατί αγαπάμε πολύ την κινέζικη κουζίνα, και το πιάτο αυτό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά σνίτσελ μοσχαρίσια: 1 κιλό αλάτι πιπέρι: φρεσκοτριμμένο πεκορίνο: 180 γρ., τριμμένο σε χοντρό τρίφτη γκούντα τριμμένη: 100 γρ. σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΤα κόκκινα κρέατα και ιδιαίτερα το μοσχάρι, ανάλογα με το μέρος του ζώου από το οποίο προέρχονται, έχουν το κάθε ένα τις δικές του απαιτήσεις, τόσο κατά την[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΤρία σνίτσελ χοιρινά Έξι-εφτά μεγάλα κρεμμύδια Τέσσερα αυγά Σάλτσα σόγιας (το μικρό μπουκαλάκι soy sauce φτάνει και περισσεύει) Ρύζι (σε μερικά σούπερ μάρκετ[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕπειδή Πολωνικά δεν νομίζω να γνωρίζουν πολλοί στα Ελληνικά θα το λέγαμε ρολάδα ή ρολά χοιρινού με συνοδευτικό dumplings* και σαλάτα κόκκινου λάχανου. * δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ Μέτη μας στέλνει κι άλλα tips, που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη στην κουζίνα και βοηθούν τα μαγειρέματά μας!!! Κι επειδή η Μέτη μας έχει ετοιμάσει πλούσιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣυνταγές για κουνέλι , όπως υποσχέθηκα στην Juanita. Σίγουρα υπάρχουν κι’ άλλες, αυτές όμως έχω προσωπικά καταγεγραμμένες στο ηλεκτρονικό μου αρχείο,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες