Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 96 συνταγές
Όταν επισκέπτεσαι την μεσαιωνική πόλη Μπρουζ, έχεις την αίσθηση ότι πήγες για ύπνο και ξύπνησες μέσα σ' ένα παραμύθι. Την ερωτεύτηκα τρελά και παλαβά. Τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 μέτριες καραβίδες 2 μέτριες γαρίδες 6 καθαρισμένα μύδια 6 καθαρισμένα χτένια Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι τσαγιού ζωμός ψαριού ¼[...]
Πηγή: sidagi.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 2 1/2 φλιτζάνια περίπου 3 παπάγιες, ξεφλουδισμένες, χωρίς τους σπόρους, και κομμένες σε μεγαλούτσικους κύβους (2 φλιτζ. περίπου) 1/4 του φλιτζ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤόσο καυτερό που θα πρασινίσετε!. .. Υλικά 2 κ.σ. σπορέλαιο 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 240 γρ. τρυφερό φιλέτο μοσχαριού, κομμένο σε λεπτές φετούλες 240[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν οι ξένοι σκέφτονται ελληνικό φαγητό, στο μυαλό τους έρχεται κατευθείαν το σουβλάκι, το τζατζίκι, ο γύρος κι η σπανακόπιτα. Με το που πάτησα το πόδι μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr• Macarons του Pierre Hermè Μέχρι πριν ένα μήνα περίπου, αυτό το βιβλίο ήταν διαθέσιμο μόνο στα Γαλλικά. Με το που βγήκε στ' Αγγλικά το άρπαξα χωρίς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠανδαισία γεύσεων με απλά υλικά..."Παντρεύουμε" τις γαριδούλες, με λουκανικάκι και προσθέτουμε πιπεριές και κρασί. Η φετούλα δεν θα μπορούσε να λείψει και η[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν έχετε καλεσμένους κάντε τους να τρομάξουν!!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μακαρόνια μαύρα 300 γρ. γαρίδες ή γαριδάκια 1 κονσέρβα ντοματίνια 1 κρεμμύδι 50 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια 1/2 λίτρο ζωμό σκούρο από τα κόκκαλα 50 ml κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (6 μερίδες) : 2 κουταλάκι σπόροι κύμινου 2-3 ξηρά τσίλι (ή περισσότερα) 1 κουταλάκι πιπερόσποροι μαύροι 1 κουταλάκι σπόροι καρδάμωμο 1 κομμάτι 2[...]
Πηγή: yumyum.grΥποδεχόμαστε το φθινόπωρο με Ασιατικό αέρα! Για τη γέμιση ανάμεικτου κιμά 250 γραμμάρια ανάμεικτου κιμα 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.gr400γρ. κρέας βοδινό(κιλότο) 2 κ.σ.ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας 1/2κ.γ.φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι 5 κ.σ.αποξηραμένες γαρίδες 300 γρ. φασολάκια snake beans ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο τριμμένο λάχανο "ζυμωμένο" με λεμόνι και λίγο αλάτι και στιμένο, για να μαραθεί, είναι η πιο αγαπημένη μου χειμωνιάτικη σαλάτα. Σχεδόν πάντα την[...]
Πηγή: bostanistas.gr