Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά: 1-1.5 κιλό αρνάκι ή κατσικάκι τεμαχισμένο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτηράκι κρασί[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλο ψαρονεφρι 1 ποτηρι μοσχατο κρασι αλατοπιπερο 500 γρ σταφιλια για ντεκορ Κοβουμε το ψαρονεφρι σε φιλετακια και τα αφηνουμε στο κρασι να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπριζόλα με πατάτες στο τηγάνι, με κρασάκι και κρέμα γάλακτος. Τι χρειαζόμαστε: 2 μπριζόλες χοιρινές απο λαιμό 4-5 πατάτες 200μ.λ. κρέμα γάλακτος ½ ποτηράκι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr850γρ. συκώτι φρέσκο ελαιόλαδο αλάτι χονδρό πιπέρι μαύρο κόλιανδρο όχι τριμμένο πιπέρι κόκκινο, πράσινο και μαύρο όχι τριμμένο περίπου μισό ποτήρι Μαυροδάφνη[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά Αρνίσια παϊδάκια Σπαράγγια Σελινόριζα Ελιές Λιαστές ντομάτες Φρέσκο κρεμμύδι Μισό λεμόνι και χυμό μισού λεμονιού Άνηθο Αλάτι – πιπέρι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για 6-8 άτομα 1,2 κιλά μικρές στρογγυλές πατάτες Λάδι για το τηγάνισμα των πατατών 1 νεροπότηρο γλυκό Μοσχάτο κρασί από τη Σάμο 1 κουτ του γλυκού[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜία φανταστική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 1 ώρα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑπό καρδιάς εύχομαι σε όλες και όλους καλή χρονιά. Και ας δεχτούμε, έστω και για ολίγα δευτερόλεπτα, ότι μπορεί να υπάρχει μια χρονιά που είναι καλή για[...]
Πηγή: bostanistas.grΚρασί (οίνος) είναι το αλκοολούχο ποτό, που παρασκευάζεται από τη ζύμωση των σταφυλιών ή του χυμού τους (μούστος), μέσα σε (ξύλινα συνήθως) βαρέλια. Στον τόπο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com