Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑΡΑΝΤΣΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στις 13 Δεκεμβριου, ειναι η γιορτης της Αγιας Λουκιας, κοινη σε ορθοδοξους και καθολικους (Santa Lucia). Lucia στα Ιταλικα και Λουκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΑΤΑΤΟΥΙ Η αλλιώς....μπριάμ σε συστοιχία!!! Κλασικό πιάτο λαχανικών που ανάλογα τις περιστάσεις παίρνει το ρόλο κυρίως γεύματος ή συνοδευτικού μαζί με ψαρικά ή[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΧιουνκάρ μπεγιεντί (μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας) Χιουνκάρ μπεγιεντί ( τουρκ. hünkâr beğendi ) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας , το οποίο[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr1.200 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας ) κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς ή αρνί 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ 3/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr. Το αρωματισμένο ελαιόλαδο μπορεί να αποτελέσει ένα ωραιότατο ορεκτικό σερβιρισμένο με μπουκίτσες παξιμάδι ή μικρά ψωμάκια, αλλά μπορεί επίσης να αρτύσει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ Τωρα τι ειναι πιο σωστο, να το πουμε τας κεμπαπ η κοκκινιστο? Ειναι εξ'ισου δημοφιλες και με τα δυο του ονοματα, αν και το τας κεμπαπ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΙΣΛΙΜ ΚΕΜΠΆΜΠ Η πληρης ονομασια αυτου του εξαιρετικου πιατου, ειναι Patlıcanlı İslim Kebab , και οπως καταλαβατε, προερχεται απο την Τουρκικη κουζινα.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι[...]
Πηγή: greekcook.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΤο αρωματισμένο ελαιόλαδο μπορεί να αποτελέσει ένα ωραιότατο ορεκτικό σερβιρισμένο με μπουκίτσες παξιμάδι ή μικρά ψωμάκια, αλλά μπορεί επίσης να αρτύσει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΦίνος τσιπουρομεζές Τι χρειαζόμαστε: 1 μελιτζάνα φλάσκα 1 χούφτα κιμά αρνίσιο 1 χούφτα κιμά μοσχαρίσιο 1 τομάτα τριμμένη 1 μικρή σκελίδα σκόρδο τριμμένη λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή εβδομάδα! Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ για μπαλαρίνες μου κάνουν τα παπουτσάκια μου, δεν συμφωνείτε? Δεν ξέρω ποια είναι η σχέση σας με το[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ λέξη "τας" είναι παλιά τούρκικη λέξη για την κατσαρόλα, δηλαδή "τας κεμπάπ"σημαίνει "κεμπάπ στην κατσαρόλα". Είναι το πρώτο[...]
Πηγή: greekmasa.gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Την πρώτη φορά που μαγείρεψα αυτό το φαγητό, πριν δυο χρόνια περίπου, δεν πίστευα το πόσο νόστιμο έγινε. Ήμουν, βέβαια, σχεδόν[...]
Πηγή: bostanistas.grΧουνκιάρ Μπεγεντί: H «Απόλαυση του Σουλτάνου» είναι το πιο νόστιμο πιάτο της πολίτικης κουζίνας Όταν η πολίτικη κουζίνα έχει κέφια, δημιουργεί πιάτα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr