Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Ο καιρός φθινοπωρινός και πολύ μου αρέσει που μαζευόμαστε! Πήρα και εγώ μια πρόσκληση για παιχνίδι και είπα να το προσπαθήσω. Οι όροι του παιχνιδιού είναι: 1.[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑντίο διακοπές. Ο Αύγουστος προχωράει προς το τέλος του, οι περισσότεροι έχουν ήδη γυρίσει στην πόλη και σύντομα όλοι θα βρεθούν στο πόστο τους. Η πρώτη μέρα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠότε δεν είδα έναν αριθμό-νούμερο ως τυχερό, ήμουν της άποψης πως αν κάτι είναι να έρθει θα έρθει.Υπάρχει περίπτωση να διαλέξει τη συγκεκριμένη ημερομηνία για[...]
Πηγή: myhomemymemories.blogspot.grΠριν λίγες ημέρες ο μικρός μας σαμψών έγινε ενός!!! Ουάου!! Πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός! Και όσο σκέφτομαι ότι σε λίγους μήνες η πεταλουδίτσα μου γίνεται[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΟι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ χειμώνας φέρνει πάντα μαζί του τις συνήθεις ιώσεις, που απειλούν να μας «ρίξουν στο κρεβάτι» και φέτος, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, κατά μέσο όρο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓια μας, τους Ρουμελιώτες, δεν υπάρχει άλλο φαγητό που να προσφέρει μεγαλύτερη θαλπωρή από ένα βαθύ πιάτο τραχανά βρασμένο με γάλα, λίγο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΤις τελευταίες μέρες δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο για το blog, κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου. Έχω τόσα πολλά να μοιραστώ μαζί σας αλλά η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜε πολλά καραμελώνει ωραία το κρέας: καστανή ζάχαρη, μαρμελάδα, μαρινάδες της στιγμής όμως αξεπέραστο στο γλασάρισμα βρίσκω το μέλι. Για τις ώρες της μεγάλης[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ιστορία της Lothantique ξεκίνησε το 1920 στην πόλη Chateauneuf Val-Saint-Donat , που βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Lure. Η οικογένεια Mouranchon[...]
Πηγή: mommytzini.blogspot.grΚαλησπέρααααααααα!!! Ήρθε ο χειμώνας .. επιτέλους!!! Αγαπάω τόσο την βροχή.. Ο Γενάρης έφθασε στην μέση του… οι ημέρες περνάνε.. η περίοδος των εορτών[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΟι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο πρόγραμμα είχε αρακά. Αλλά ήθελα κάπως να τον διαφοροποιήσω από τον κλασικό λαδερό τρόπο. Είχα λουκάνικα στο ψυγείο και σκέφτηκα μια παραλλαγή για[...]
Πηγή: bostanistas.gr