Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 161 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟι γιορτινές μέρες είναι οι πιο δύσκολες όταν είσαι μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους και το σπίτι σου.. Όλες αυτές τις μέρες το μυαλό μου ταξιδεύει και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά 2 κούπες νερό 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα χυμό λεμόνι (περίπου 3 ζουμερά λεμόνια) Το ξύσμα απο ενα λεμόνι 15 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού Διαδικασία Βάζουμε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά (Για 10 ζαμπονοπιτάκια) Για την ζύμη 1/2 κούπα γιαούρτι 80 ml μαργαρίνη ελαιολάδου 1 αυγό 1 κούπα αλέυρι 1 κουταλάκι μπεικιν πάουντερ 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣίγουρα έχουμε αρχίσει όλοι να σχεδιάζουμε τι θα ετοιμάσουμε για την Κυριακή του Πάσχα. Εκτός από τον κλασικό οβελία, το πασχαλιάτικο τραπέζι χρειάζεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜεγάλο Σάββατο σήμερα. Η πρώτη Ανάσταση έγινε ήδη. Περάσαμε μια πολύ όμορφη νύχτα . Η διάθεση, οι εικόνες, τα συναισθήματα αλλάζουν. Με διάθεση να αστειευτώ,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλώς σας βρίσκω πάλι. Το ταξίδι με προορισμό την Κέρκυρα , ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα και τελείωσε την Πέμπτη το απόγευμα. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια άλλη μια φορά, γιορτάσαμε με συγγενείς και φίλους, παρόλο που εδώ οι Παναγιώτηδες, δεν γιορτάζουν της Παναγίας! Για άλλη μια φορά, είπα δόξα το Θεό, που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚάθε φορά που φτιάχνω κιμά για μακαρόνια, φυλάω στην κατάψυξη όσο μένει σε δόσεις για 2 άτομα σε μεταλλικά μπωλάκια. Έτσι, έχω πάντα έτοιμο κιμά για μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣάββατο 3 Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Σταυρούλα κάνει το ωραιότερο σάμαλι κι εμείς πρέπει να το ξαναγευτούμε μια που θα λήψει για μέρες, οι άλλοι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΙσπανικό μενού έταξα, χωρίς όμως να υπόσχομαι ή να περιμένω ότι θα μπορούσαν όλοι να το αντέξουν... Γεύσεις παρόμοιες αλλά και αρκετά διαφορετικές με τις δικές[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ Στέλλα Σπανού -απαντώντας σε παράκλησή μας- μας μεταφέρει τις εντυπώσεις της από το Sani Gourmet 2008 , για το οποίο μας ενημέρωσε πριν λίγο καιρό. Τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠροσπαθώ μέρες να συγκεντρωθώ να μπορέσω να συντάξω δυο σωστές προτάσεις μα δεν τα καταφέρνω γιατί τα μυαλά μου είναι διαρκώς αλλού. Φέτος το καλοκαίρι μας[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr"Κέρκυρα Κέρκυρα με το Ποντικονήσι, με τα καντούνια τα στενά που τα 'χω σεργιανίσει.." τραγουδούσε η Ρένα Βλαχόπουλου και εμείς καθότι ήμασταν μικρά και[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΥλικά: 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1,5 κούπα γάλα 1-2 αυγά 1 πρέζα αλάτι Εκτέλεση: Βάζουμε το τηγάνι στο μάτι στους 200 περίπου[...]
Πηγή: greekcook.grΑν βρεθείτε λοιπόν στο Αργοστόλι να πάτε για νόστιμους μεζέδες και ουζάκι μεσημεριανό στην Ευτυχία (περιοχή Βινάριες) με το κύμα να σας βρέχει τα πόδια.[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤι είναι το κεμπάπ; Κρέας κομμένο σε κιμά και αρωματισμένο με διάφορα μπαχαρικά, αρκετά έντονα. Η λέξη κεμπάπ είναι τούρκικη (προερχόμενη λέει απ' τ' αραβικά)[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr