Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Καιρό έχω να γράψω παρουσιάσω κάτι με κρέας... Ίσως γιατί δεν το έχω πάντα (εγώ προσωπικά) στις πρώτες μου προτεραιότητες, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΝέα εβδομάδα, νέα διάθεση ...άλλωστε μην ξεχνάτε στο χέρι μας είναι να φτιάχνουμε την διάθεσή μας... γιατί εάν δεν το κάνουμε εμείς, μην περιμένετε από κανέναν[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Καλό μήνα ...βαδίζοντας προς την άνοιξη πια!! Μερικές φορές υπάρχουν αποφάσεις που αλλάζουν τη ρώτα της ζωής μας. Αποφάσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια μας, τους Ρουμελιώτες, δεν υπάρχει άλλο φαγητό που να προσφέρει μεγαλύτερη θαλπωρή από ένα βαθύ πιάτο τραχανά βρασμένο με γάλα, λίγο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 ½ κιλό χοιρινό μπούτι 2 κιλά πράσα 100 γρ. τραχανά ξινό 1/2 κούπα κόκκινο κρασί 2 ώριμες ντομάτες 1 κούπα ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Κόβουμε το κρέας[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤην συνταγή μας έστειλε η EVIA WEB TV alfa omega Οι ματιές συνηθίζονται σε πολλά μέρη της Εύβοιας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων όταν σφάξουν το[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑυτή την περίοδο του Ιουνίου είμαι συνήθως μόνος στην Τσαγκαράδα ή με τον γιο μου. Από τη μια η δουλειά στο ξενοδοχείο, από την άλλη τα κεράσια και τα βύσσινα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι εθνικές κουζίνες στις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο χρησιμοποιούν τα ίδια περίπου υλικά: εποχικά λαχανικά, κάποιου είδους πάστα (κουσκούς, μακαρόνια,[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ τραχανάς είναι ένα υλικό που με μεγάλωσε, μιας και όταν ήμουν μικρή οι τραχανόσουπες στο σπίτι μου αλλά και στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήταν ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜοναδικά κεφτεδάκια που θα σας ξετρελάνουν με την νοστιμιά τους. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : Για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 75΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣάββατο 3 Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Σταυρούλα κάνει το ωραιότερο σάμαλι κι εμείς πρέπει να το ξαναγευτούμε μια που θα λήψει για μέρες, οι άλλοι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠολύ κρύος ο φετινός Χειμώνας. Παγωνιά παντού… Και δεν εννοώ μόνο τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Λες και μας το φύλαγε όμως κι ο καιρός. Λες και δεν μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 3 κιλά χοιρινό από μπουτάκι σκόρδα κατά βούληση αλάτι χοντρό και ψιλό πιπέρι σε κόκκους και τριμμένο 2-3 δαφνόφυλλα Εκτέλεση: Πλένουμε το κρέας και με[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr...από τη Φλώρινα με αγάπη! Ένα πιάτο παραδοσιακό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα είναι το σημερινό. Νόστιμο, οικονομικό κι εύκολο... για όσους αγαπούν τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr