Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 275 συνταγές
...βγαλμένο από τις 1000 και 1 Νύχτες!! Και με συνταγή δοσμένη On Air!!! Εσείς δεν μου είπατε στις εκ_Πομπές μου να σας μαγειρεύω πού και πού??? Έτσι λοιπόν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι και αυτό ένα από τα Κυριακάτικα φαγάκια μας ! Εάν βρείτε φρέσκα και μικρούλια σέλινα, χωρίς μεγάλες ρίζες, μην τα προσπεράσετε, δοκιμάστε την πρότασή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤσικνοπέμπτη σήμερα, όλο και κάποιο κρεατάκι θα ψήσουμε για το καλό! Το καλύτερο βέβαια είναι να ψήσουμε στα κάρβουνα. Επειδή όμως αυτό δεν είναι πάντα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην εβδομάδα των Φώτων την πέρασα στα πάτρια, στο χωριατοσπιτάκι μου. Επέστρεψα στην Αθήνα με 30 μαρούλια!!!! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε, ούτε ένα ούτε δύο,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο τρυφερό και ζουμερό γίνεται το κότσι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Τυλιγμένο μέσα σε λαδόκολλα με τυριά, πιπέρια και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣαββάτο σήμερα, ας μαγειρέψουμε ένα νόστιμο φαγάκι! Δεν χρειάζεται όμως να μείνουμε και με τις ώρες στην κουζίνα. Το φαγάκι λοιπόν αυτό γίνεται πολύ εύκολα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχω κλάψει για πολλά πράγματα στην ζωή μου, αλλά ποτέ καθαρίζοντας κρεμμυδάκια για στιφάδο! Το στιφάδο είναι ένα φαγάκι που στους περισσότερους αρέσει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα πιο νόστιμα καλοκαιρινά φαγητά! Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη, γιατί εδώ και 3 χρόνια που μαγειρεύουμε παρέα, δεν έχω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο φαγάκι αυτό το έμαθα από την πεθερούλα μου, που το έμαθε από την Σμυρνιά δικιά της πεθερά. Δεν ξέρω την καταγωγή του, ξέρω όμως πως είναι το αγαπημένο μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο χοιρινό, είναι το κρέας που συνηθίζεται από πολλούς στα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάθε χρόνο, δίπλα στην γεμιστή γαλοπούλα ή το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr