Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 287 συνταγές
Πολλοί τα λατρεύουν. Τα παιδιά τα αγαπούν. Εγώ πάλι δεν είμαι φανατική. Το έχω ξαναπεί. Περισσότερο μου αρέσουν οι μακαρονάδες με λαχανικά ή οι περίεργες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑυτά τα πρωινά Σαββάτου είναι η καταστροφή μου. Αυτά και η λαϊκή του Αμαρουσίου. Πολύχρωμοι πάγκοι, φρέσκα ζαρζαβατικά, λαχανικά που ευωδιάζουν, λίγο αργότερα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά ( για 3-4 μερίδες ) : 12-15 γαρδουμάκια 1 κρεμμύδι ή 2-3 χλωρά ψιλ/να ½ μάτσο άνηθο 1 μαρούλι ή αντίδι χοντροκομμένο 1 κρ/πότηρο λάδι πιπέρι-αλάτι 1-2[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 4 μπριζόλες χοιρινές από λαιμό (150-200 γρ. η μια ) 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 2 μαρουλάκια 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο όχι πολύ γεμάτο ½[...]
Πηγή: greekcook.grΓια την υλοποίηση θα χρειαστούμε πέντε άτομα Υλικά: 1 κούπα καφέ αγνό παρθένο ελαιόλαδο 1 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομματάκια 500 gr βοδινό[...]
Πηγή: greekcook.grΘυμάμαι τη Σμυρνιά γιαγιά μου, τη Ναυσικά (εξαιρετική μαγείρισσα και ίσως ο πιο «άγιος άνθρωπος» που γνώρισα στη ζωή μου), μια φορά την εβδομάδα απαραιτήτως να[...]
Πηγή: caruso.grΧειμώνας και κρεατόσουπα πάνε παρέα και τελευταία πολλοί μου ζήτησαν να δημοσιεύσω τη δικιά μου συνταγή, παρόλο ότι ο καιρός είναι ήπιος φέτος. [...]
Πηγή: caruso.grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά : 1 φιλέτο μοσχαρίσιο (250 g κρέας ανά άτομο) 2 κρεμμύδια 2 φλιτζάνια κρασί μαδέρα (ή μαυροδάφνη) 1/2 κουταλιά φαρίνα 1 κύβος ζωμού μόσχου 1/2 κουταλιά[...]
Πηγή: yumyum.grΜια πολύ νόστιμη παραλλαγή της γνωστής συνταγής που μπορεί να γίνει και μόνο με τα μανιτάρια Τι χρειαζόμαστε: 4 μερίδες μοσχαρίσιο κρέας 250gr μανιτάρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε το που ακούει κανείς μπριζολάκια χοιρινά με σάλτσα λεμονιού-κάπαρης το μυαλό του λογικά ανατρέχει στην Ιταλική κουζίνα ή στη κουζίνα της Νότιας Γαλλίας,[...]
Πηγή: caruso.grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comΤο μοσχαράκι με φασολάκια είναι μάλλον η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου κοκκινιστού της Ελληνικής οικογένειας. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός[...]
Πηγή: caruso.grΜια λιχουδιά από την Μάνη Υλικά 1 χεράκι από αρνί ή μπουτάκι, σε μερίδες που το μαρινάρω σε αλατόνερο για 36 ώρες. Λαχανικά που δεν θέλουν ζεμάτισμα αλλά[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα σουτζουκάκια θέλουν πολύ σκόρδο και πολύ κύμινο…..έλεγε η μαμά μου. Τόσο σκόρδο που να περνάει μύγα από πάνω, να ζαλίζεται και να πέφτει…..[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grΤο Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) , δηλαδή εκ Βουργουνδίας, η καλύτερη[...]
Πηγή: caruso.grΆλλο ένα φαγητό που φτιάχτηκε εξαιτίας της Ειρήνης. Είχε βγάλει η Μαρία κιμά να φτιάξει μπιφτέκια κι η Ειρήνη κόλλησε: αντί μπιφτέκια να γίνει κιμαδόπιτα. Κι[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΚαλησπέρα! Λοιπόν, θα το πιστέψετε εάν σας εξομολογηθώ ότι δεν είχα ξαναφτιάξει γιουβαρλάκια; Ναι, ναι αλήθεια είναι!!! Και να πω ότι δεν τα τρώμε αλλά ίσως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥπάρχουν συνταγές (τα αρωματικά κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας είναι από αυτές) που φτιάχνονται για να ταξιδεύουν. Με το που τις δοκιμάζεις, αντιδρούν με τη[...]
Πηγή: pandespani.comΤο Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.eu