Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΗΡΗ ΜΕΘΟΔΟ Οταν ακούμε για μαρινάτα (ή μαρινάδα) το μυαλό μας πάει σίγουρα σε ένα μίγμα υγρών ( συνήθως κάποιο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grCasarecce – ζυμαρικά από ρεβίθια με καλαμαράκια Από τα ζυμαρικά με θαλασσινά, την κατηγορία που ακουμπάει στην πιο «φουρτουνιασμένη» καρδιά της – νότιας κυρίως[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ότι η Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσσοπούλου πήρε την πρώτη θέση στον ημιτελικό του San Pellegrino Young Chef για τις Μεσογειακές χώρες, το έχετε ήδη μάθει[...]
Πηγή: caruso.grΥπάρχει τίποτα καλύτερο από βόλτα στη θάλασσα με φίλες; Όχι φυσικά! Ένα Σάββατο μεσημέρι λοιπόν αφήσαμε πίσω άντρες, παιδιά, σκυλιά, γατιά.....και εγγόνια ;)[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 μέτριες καραβίδες 2 μέτριες γαρίδες 6 καθαρισμένα μύδια 6 καθαρισμένα χτένια Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι τσαγιού ζωμός ψαριού ¼[...]
Πηγή: sidagi.grΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι ή ελιά) σε μπουκιές 2 καρότα σε χονδρές ροδέλες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά πεσκανδρίτσα φιλέτο: 1 κιλό, κομμένη σε φετάκια πάχους 1 εκ. βούτυρο: 50 γρ. . κρεμμυδάκια για στιφάδο: 200 γρ ψιλοκομμένα σαμπάνια: 400ml ζωμός[...]
Πηγή: icookgreek.comΟρεκτικά Εκεί συνήθως επιλέγουμε κρασιά με λεπτό άρωμα, λευκά ή ροζέ. Ενα μοσχοφίλερο ή μία σαμπάνια. Η πείρα όμως μου έχει δείξει ότι στην Ελλάδα δεν την[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr