Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Ευριπίδης Στη Χώρα (πόλη). Στη μικρή στοά με τα εστιατόρια, στο λιμάνι. Πολύ καλή ελληνική κουζίνα, τραπεζομάντιλο, καλό σέρβις, ντόπια τυριά, νοστιμότατες[...]
Πηγή: greekcook.grΌλοι πλέον βασιζόμαστε στους καταψύκτες για το φαγητό μας – από το να αγοράζουμε φρέσκα τα λαχανικά μας και κάποια φρούτα μέχρι να αποθηκεύουμε τα[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤις εκδόσεις Uuborne είχα τη χαρά να τις γνωρίσω τα Χριστούγεννα, όταν η αδερφή της νονάς της πεταλουδίτσας μου που ζει στην Αγγλία, της χάρισε ένα βιβλίο με[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΗ διατροφική πυραμίδα είναι ένας πρακτικός και ιδιαίτερα χρήσιμος οδηγός διατροφής, που παρουσιάζει την ποικιλία των τροφών καθεμιάς από τις 5 ομάδες ([...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Το καλοκαιράκι τελείωσε και οι περισσότεροι επιστρέψαμε πλέον στην καθημερινή ρουτίνα. Ξαναμπήκαν στο πρόγραμμα και οι μηνιαίες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ’64 εδώδιμα‘ με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου (εκδόσεις Ποταμός) ήταν το ένα από τα δυο βιβλία που στρίμωξα στο τελευταίο σακ βουαγιάζ πριν φύγω για[...]
Πηγή: pandespani.comΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΕνδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών από τον 7 ο μήνα (6-7 μηνών) Επικαιροποιημένο το ενδεικτικό μας πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών. Οι κυριότερες[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΧριστός Ανέστη φίλοι μου και Χρόνια Πολλά με υγεία και αισιοδοξία! Ήθελα πριν από μέρες να κάνω μια ανάρτηση και να σας πω τα νέα μας ,πως περάσαμε το[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΤι θα λέγατε αν συνδυάζαμε το κουνέλι με τη μελιτζάνα που τώρα μπαίνει στην εποχή της σιγά σιγά; Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που συνδυάζουμε κρέας με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΣαν καλή θεία, είπα και φέτος να χαρίσω στα ανήψια μου τα κλασσικά σοκολατένια κουνέλια με τα οποία τα φορτώνω (μεταξύ άλλων) κάθε Πάσχα αλλά η αδελφή μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν μπορώ να φανταστώ την κουζίνα μου χωρίς preserved lemons (λεμόνια παστά), μια από τις πολλές καταπληκτικές νοστιμιές που εφηύραν οι Μαροκινές[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ψητό της Κυριακής! Όταν στην Κρήτη λέμε "θα φτιάξω ψητό" δεν μας ρωτάνε τι ψητό! Εννοείται κρέας αρνί ή χοιρινό ψητό στο φούρνο με πατάτες. Σε κάθε άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΤι χρειαζόμαστε: 2-3 μερίδες (μεγέθους μανταρινιού) κρέας της επιλογής μας άπαχο 2 μικρά καρότα 1/4 μιας μέτριας σελινόριζας 2-3 κλαδάκια σέλινο 1 μικρό[...]
Πηγή: dietrecipes.grΜοσχάρι στιφάδο Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά 18 κρεμμυδάκια στιφάδου ή 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌταν καλώ κόσμο για φαγητό το έχω σαν αρχή να μην τους σερβίρω ποτέ το ίδιο φαγητό. Το θέμα είναι ότι καλώ συχνά οπότε πρεπει να είμαι ιδιαίτερα εφευρετική[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά: διάφορα είδη κρέατος (αρνί-μοσχάρι-χοιρινό-κοτοπουλο-κουνέλι) 300 γρ. κεφαλοτύρι για κάθε κιλό κρέας 2-3 μεγάλες λαδόκολες αλάτι πιπέρι σκόρδο [...]
Πηγή: greekcook.gr