Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ Το μοσχοκαρυδο, είναι ουσιαστικα ο σπορος από τον καρπο του δεντρου Myristica fragans , οικογενεια Myristicaceae , που καταγεται από την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]
Πηγή: caruso.grΟδηγίεςΣε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά , ρίχνουμε το αλεύρι κι ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να... The post Φρατζολάκι με λουκάνικο και[...]
Πηγή: chefoulis.grΥΛΙΚΑ Λάχανο ολόκληρο 1 κιλό κιμάς (μισός μοσχαρίσιος και μισός χοιρινός) 1 φλιτζάνι ρύζι Πιπέρι Αλάτι Λεμόνι στημένο Λάδι Για το αυγολέμονο Βούτυρο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Μαϊντανός ψιλοκομμένος Σέσκουλο ψιλοκομμένο Κρεμμύδι ψιλοκομμένο Κολοκυθάκι τριμμένο Κιμάς μοσχαρίσιος Αλάτι Πιπέρι Ρύζι Νυχτολούλουδο Λάδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookEνα εμβληματικό πιάτο της παλατιανής κουζίνας. Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30΄, Μαγείρεμα 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑχ θέλω πολύ να σας ρωτήσω κάτι; Αλλά φοβάμαι μήπως σας ακουστεί και παλαβό και δεν τολμάω. Όμως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, γιατί είναι θέμα εκτάκτου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟρίστε 5 λόγοι για να πείτε όχι στα σφολιατοειδή: 1) Περιέχουν τουλάχιστον 20-30% ζωικό ή φυτικό βούτυρο και η γέμιση τους μόνο άπαχη δεν είναι (τυρί φέτα,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά: 4 μεγάλες πατάτες βρασμένες με το φλούδι τους 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κούπα ντοματοχυμός[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι δυνατό 2 φακελάκια μαγιά 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 2 ποτήρια γάλα 150 γρ. βούτυρο λιωμένο Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grνουά πρίνς Ορλόφ Υλικά 1-1½ κιλό νουά άπό μοσχάρι 1-2 κ.σ. βούτυρο 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σέ χοντρές φέτες 1 κλωνάρι μαϊντανό ½ κ.σ.[...]
Πηγή: greekouzina.grΕίπα να φτιάξω μακαρόνια με κιμά αλλά σκέφτηκα πάλι τα ίδια, οπότε άνοιξα και εγώ το ψυγείο και ότι είχα που ταίριαζε το έβαλα μέσα για να την κάνω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr20 τεμμάχια σφολιατίνια Για τον κιμά: 1/2 κιλο κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι Ελαιόλαδο,Αλατι,πιπέρι 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας 1 κ.γλ. κανέλα Για την μπεσαμέλ 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπλή και εύκολη πίτα πολύ ωραία σε γεύση με ωραίο τραγανό φύλλο!!! Για την ζύμη Αλεύρι κοσκινισμένο λίγο λιγότερο από κιλό, ρίχνω αλάτι λάδι ελάχιστο μηλοξιδο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧιουνκάρ μπεγιεντί (μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας) Χιουνκάρ μπεγιεντί ( τουρκ. hünkâr beğendi ) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας , το οποίο[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr