Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνα απλό και συνηθισμένο λαχανικό μπορεί να γίνει ένα ωραιότατο μεζεδάκι για μπύρα ή κρασί με πολλές παραλλαγές. Εύκολο και γρήγορο. Υλικά: 2 μελιτζάνες[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟ Παναγιώτης και ο Γιώργος Κουκουβίτης κρατούν μέσα στην αγορά της Πλατείας Εμπορίου στην οδό Εδέσσης 7 ένα μαγαζί που θυμίζει εδώδιμα -αποικιακό άλλων εποχών.[...]
Πηγή: greekcook.grΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑ Διανύουμε ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα και σήμερα θα σας προτείνω ένα εντυπωσιακό πιάτο ζυμαρικών, ιδανικό για να παρουσιαστεί σε ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤη συγκεκριμένη συνταγή και την ιδέα τη βρήκα σε μια Βουλγάρικη σελίδα. Θεωρώ οτι στις ζύμες είναι φοβεροί! Γεμιστό ψωμάκι φυσαρμόνικα! Αρπάζεις φετούλα και[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 φλιτζ. χλιαρό νερό 1 κ.γ. αλάτι για τη γέμιση 1 μεγάλη ώριμη ντομάτες κονκασέ κομμένες ή χυμός[...]
Πηγή: cooklos.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αρχοντικό και πλούσιο πιάτο με το ψαρονέφρι να κλείνει μέσα του νόστιμα μυστικά. Υλικά: 1 μεγάλο ψαρονέφρι 100 γρ. φέτα σε τρίμματα ένα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα θα ταξιδέψουμε στο Birkenau, στην Γερμανία, αλλά θα μας φιλοξενήσει μια 100% ιταλική κουζίνα με οικοδέσποινα την Francesca από το blog Voglio vivere[...]
Πηγή: bostanistas.grSOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυνεχίζοντας την παρουσίαση των υπoλοίπων 8, από τους 16 παραγωγούς που επιλέξαμε τα προϊόντα τους στο Φεστιβάλ “Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις” από το Αθηνόραμα Umami,[...]
Πηγή: caruso.grΓια άλλη μια φορά, γιορτάσαμε με συγγενείς και φίλους, παρόλο που εδώ οι Παναγιώτηδες, δεν γιορτάζουν της Παναγίας! Για άλλη μια φορά, είπα δόξα το Θεό, που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα απολύτως χορταστικό και γευστικό πιάτο με ζυμαρικά και τα αγαπημένα σας αλλαντικά. Υλικά: 250 γρ. μακαρόνια 1 λουκάνικο 6 - 7 φετούλες[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grSOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr