Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
1/2 λιτρο γαλα 2 φακελακια μαγια 1 κιλο αλευρι σκληρο 1κ.γ ζαχαρη 1κ.γ αλατι 3 αυγα 1 ποτηρακι κρασιου αραβοσιτελαιο 1 ποτηρακι κρασιου βουτυρο αραβοσιτελαιο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈλαια και λίπη, λέγονται οι εστέρες λιπαρών οξέων με γλυκερόλη, οι οποίοι περιέχουν και μικρές ποσότητες άλλων λιποειδών. Προέρχονται από την επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr7/4/14 Η λέξη προέρχεται από το γαλλικό ρήμα confire (για την προετοιμασία), η οποία με τη σειρά της προέρχεται από τη λατινική λέξη (conficere), που σημαίνει[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων. Τέλειο για κολατσιό των παιδιών, για μπουφέ σε πάρτυ αλλά και για τις εκδρομούλες μας. Μπορούμε να τα γεμίσουμε με[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΑπό την Ελένη Παπακωνσταντίνου BA, CNP, RNCP Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓειά σας κορίτσια! (Αν και το καθυστερησα το συγκεκριμενο post /κανονικα επρεπε να το ανεβασω κυριακη) Το σημερινο θεμα δεν εχει να κανει με ομορφια αλλα με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΑυτή η ζύμη, είναι μια από τις πιο ωραίες και εύκολες, για να φτιάξουμε αφράτα και πολύ νόστιμα πιροσκί. Βεβαίως, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια να πετύχω τραγανό αποτέλεσμα στο τηγάνισμα, να τηγανίσω με Ηλιέλαιο, με Αραβοσιτέλαιο ή με Ελαιόλαδο; Αυτό το ερώτημα έχει απασχολήσει πολλές μαγείρισσες[...]
Πηγή: caruso.grΔεν το αντέχω όταν όλοι τον Ιανουάριο ξεκινούν να μιλούν για υγιεινή διατροφή. Οι άνοστες σούπες και τα βαρετά πιάτα λαχανικών με εξοργίζουν όσο και εκείνοι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠροχθές το απόγευμα, αφού ο Σ κι εγώ εξασκήσαμε το εκλογικό μας δικαίωμα , αποφασίσαμε να πάμε έξω για φαγητό. Ίσως παρατηρήσατε ότι είπα πως θα πάμε για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων. Τέλειο για κολατσιό των παιδιών, για μπουφέ σε πάρτυ αλλά και για τις εκδρομούλες μας. Μπορούμε να τα γεμίσουμε με[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΟι Samboosak είναι παραδοσιακά τριγωνικά κρεατοπιτάκια που συνηθίζονται να τρώγονται κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια του μήνα Ramadan σε πολλές χώρες της Μέσης[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτό το φαγητό είναι απλό και εύκολο στην παρασκευή αλλά συγχρόνως πολύ νόστιμο. Ιδανικό για να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου που έχεις προσκαλέσει σε δείπνο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤα γιαχνί αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τούρκικης κουζίνας και γίνονται με ντοματοπελτέ. Το πλιγούρι υπάρχει σε πάνω από εκατό παραλλαγές και είναι ζωτικό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠολύ νόστιμος μεζές, αλλά και κύριο πιάτο, συνοδευμένο από ρύζι ή πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο αλεύρι για το πανάρισμα αλάτι και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος με γιαούρτι είναι παραδοσιακή συνταγή που συνηθίζουν στη Θεσσαλία. Το γιαούρτι στερεοποιείται πάνω στο κρέας και το κάνει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 4 μπριζόλες χοιρινές (με το κόκαλο), καθαρισμένες από το περισσό πάχος τους, 1 κουταλιά λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο), 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 8 αβγά 4 αβγά ορτυκιού 4 παϊδάκια αρνίσια 200 γρ. γαλέτα 80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 8 πατάτες 200 γρ. αλεύρι 400 γρ. βούτυρο Αραβοσιτέλαιο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπλά υπέροχη! Τι χρειαζόμαστε: Για το φύλλο: 2 1/2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 1 κ.γ. μπέικιν πάουτερ 1/2 ποτήρι αραβοσιτέλαιο 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα διαφορετικό 'γκιουβέτσι'. Δικής μου εμπνεύσεως. Δοκιμάστε το. Τι χρειαζόμαστε: Για τα κεφτεδάκια 200γρ χοιρινός κιμάς 200γρ μοσχαρίσιος κιμάς 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γρήγορο και εύκολο φαγητό για μέρες που δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Η σάλτσα του είναι τέλεια. Την έφτιαξα πρόσφατα στα παιδιά μου μια[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr