Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία, Ανορεξία, Θρομβώσεις, Ψωρίαση, Αρθρίτιδα. ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Διουρητικό, Ορεκτικό, Συκώτι, Χολή, Χοληστερίνη, Σάκχαρο.[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕρωτεύτηκα αυτό το φαγητό όταν το έφαγα για πρώτη φορά στην Αθήνα σε ένα εστιατόριο με πολίτικη κουζίνα. Τόσο πολύ μου άρεσε που βάλθηκα να βρω τη συνταγή και[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος από το νουά 6 κουτ. σούπας φρυγανιά 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο σοταρισμένο σε λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr10 τρόποι από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για να κάνετε τη σαλάτα σας πιο απολαυστική Ακόμα και αν δεν έχετε θέσει ως βασικό στόχο της χρονιάς την κατανάλωση[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ πίτσα παίρνει σχήμα καρδιάς για την ημέρα των ερωτευμένων! Υλικά: Ζύμη για πίτσα (τη συνταγή τη βρίσκεται εδώ ) 3 κουταλιές κόκκινη σάλτσα (χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΑρχαίο έδεσμα, αθάνατο στο πέρασμα των χρόνων. Ίσως η πιο βασική λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας, σας παρουσιάζω το σουβλάκι. Οι πρώτες αναφορές για το[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας! Βρήκα σούμακ ή αλλιώς σουμάκι, αναφώνησα (μέσα μου καλέ γιατί αν το έκανα απ' έξω μου θα με περνούσαν για ... εξωγήινη!) το προηγούμενο Σάββατο,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 ατομα -2 κουτ της σούπας ελαιόλαδο -1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο -½κιλο μπριζόλα μοσχαρίσια χωρίς κόκαλο ψιλοκομμένη -8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΠάρε μεξικάνικες τορτίγιες και ετοίμασε παραδοσιακές κεσαντίγιας. Μπορείς να πειραματιστείς με τα υλικά, βάζοντας αυτά που σου αρέσουν πιο πολύ. Εύκολη 30[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html500 γρ. κιμάς (αν θέλετε μισό μοσχαρίσιο ελιά/μισό σπάλα χοιρινή) 16 τμχ κανελόνια 2 κρεμμύδια μέτρια (ψιλοκομμένα) 1 ποτήρι του ουίσκι ελαιόλαδο 1/3 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣτα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια συνταγή για κουνελάκι διαφορετική και πεντανόστιμη Θα χρειαστούμε 1 κουνέλι 1- 11/2 κιλό 1 κουταλάκι γλυκού γεμάτο σκόνη κόλιαντρου 5-6 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΥλικά συνταγής 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 750 γρ. ψαρονέφρι χοιρινό κομμένο σε λωρίδες ή κυβάκια 1 κουταλιά της σούπας αρωματικά[...]
Πηγή: icookgreek.comΟι μελιτζάνες είναι ένα καλοκαιρινό λαχανικό (άρα αυτή την εποχή βρίσκουμε στην αγορά τις τελευταίες) με πάρα πολλές χρήσεις και εκπληκτικά νόστιμες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) Μισό κατσικάκι γάλακτος περί τα 2,5 κιλά 3 λουκάνικα χωριάτικα, κομμένα σε χοντρά κομμάτια 150γρ. Κεφαλοτύρι σε κύβους 2 κεφάλια σκόρδου[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα αγαπημένα μπιφτεκάκια του Κώστα! Σε αυτό το φαγητό, ποτέ δεν λέει οχι.. Υλικά 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά (μερικές φορές τον κάνω ανάμεικτο με χοιρινό ή[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή.Το "παλατιανοί" παραπέμπει,στ'αυτιά μου, σε σουλτάνο ,άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω,προέρχεται....Κλασσικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕρωτεύτηκα αυτό το φαγητό όταν το πρωτοέφαγα στην Αθήνα σε ένα εστιατόριο με πολίτικη κουζίνα. Η ονομασία του σημαίνει η απόλαυση του Σουλτάνου και αν το[...]
Πηγή: xrysessyntages.com