κεικ με ινδοκαρυδο βεφας | κανταιφι με τυρια βεφας αλεξιαδου | κεικ χωρις βουτυρο και λαδι | κεικ πορτοκαλιου με λαδι αργυρω | λιμοντσελο με ρακι | μαριναρισμα κρεατων | κεικ με φουντουκια και μερεντα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις φουντουκι πραλινα

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΜΕΝΟΥ[...]

Ορεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Κασουλέ (Γαλλική φασολάδα)

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Στρασβούργο...το κέντρο αποφάσεων

Καθώς οι τελευταίες ημέρες είναι δύσκολες για την χώρα και τον λαό μας, το μόνο που μπορώ να πω, είναι ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Δεν ξέρω πραγματικά, τι άλλο μπορεί[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Στρασβούργο...το κέντρο αποφάσεων

Καθώς οι τελευταίες ημέρες είναι δύσκολες για την χώρα και τον λαό μας, το μόνο που μπορώ να πω, είναι ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Δεν ξέρω πραγματικά, τι άλλο μπορεί[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Τα μυστικά του ψήστη: συμβουλές για πετυχημένο[...]

Τι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Choucroute ! l’ancienne

Δεν υπάρχει πιο comfort φαγητό από ένα choucroute, σωστά φτιαγμένο, όπως σε κάποιο καλό μπιστρό στο Στρασβούργο ή στο Παρίσι, να έρχεται άφθονο, γενναιόδωρο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Cassoulet του Castelnaudary με κονφί πάπιας και[...]

Το κλασικό παραδοσιακό πιάτο της νότιας Γαλλίας σε μία από τις πιο πλούσιες εκδοχές του, όπως την πρότεινε κάποτε η διάσημη τηλεοπτική σεφ Μαϊτέ, που μας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια.

ΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΜΕΝΟΥ[...]

Ορεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Λουκάνικα αλά Μόναχο

Στο Μόναχο έμεινα 3 χρόνια. Από τότε έχουν περάσει άλλα (σχεδόν) 10. Κι όμως, πώς τρώγονται τα άσπρα μοναχέσικα λουκάνικα δεν είχα μάθει μέχρι τώρα. Κι ενώ έχω[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Γευστικές προτάσεις για να αποχαιρετήσουμε το[...]

241 ημέρες και σήμερα χωρίς νέα ανάρτηση, όπως με ενημερώνει το facebook . Δυστυχώς για το Olives and Olive , ευτυχώς για εμένα, οι μέρες μου κυλούν όμορφα και[...]

Πηγή: olivesandolive.blogspot.gr
Η Iδανική μου, Aργομαγειρεμένη, Σάλτσα Ραγού[...]

Τη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]

Πηγή: caruso.gr
Όπως παλιά: πηχτή και κότσι χοιρινό

Τα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καλή Κυριακή και μερικές προτάσεις για την[...]

Καλησπέρα σας!!! Η πρώτη καλοκαιρινή Κυριακή! Τί ειρωνία!!! Εδώ στη Θεσσαλονίκη, από το πρωί, συννεφιά, μουντάδα, ψιλόβροχο κι ένα, μάλλον, κρύο αεράκι που[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Choucroute ! l’ancienne

Δεν υπάρχει πιο comfort φαγητό από ένα choucroute, σωστά φτιαγμένο, όπως σε κάποιο καλό μπιστρό στο Στρασβούργο ή στο Παρίσι, να έρχεται άφθονο, γενναιόδωρο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ

1 χοιρινό πόδι 500 γρ.χοιρινό κεφαλάκι 250 γρ. μοσχαρίσιο κότσι 500 γρ. πατάτες 200 γρ. σέσκουλα 300 γρ. λευκά φασόλια 200 γρ. ρύζι καρολίνα 2 λουκάνικα[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Χοιρινό κρέας

Το φρέσκο και καλής ποιότητας χοιρινό κρέας έχει γυαλιστερό ροζ χρώμα και λεπτή υφή. Το λίπος του είναι άσπρο και πυκνό. Αν το δέρμα του έχει λεκέδες ή το[...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr
Κρεατόπιτα για ώρα ανάγκης

Πριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Short Ribs Low n' Slow: αργοψημένες[...]

Τα κλειστά “αμερικάνικου τύπου” ΒΒQ που μπορούν να κρατήσουν σταθερή θερμοκρασία αέρα μέσα στον κλωβό, έχουν  την δυνατότητα να  λειτουργήσουν και  σαν[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy