Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Για τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη σάλτσα ντομάτας 1 κρεμμύδι ξερό 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. θυμάρι 2 κ.σ. φύλλα βασιλικού 1 πρέζα ζάχαρη ½ κ.γ. κανέλα ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ δάσκαλος και οι μαθητές του τμήματος αφρικάνικων κρουστών της σχολής Κabeiria Percussion φόρτωσαν τα αυτοκίνητά τους με τζέμπε και ντουντούνες και πήραν τον[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΑΝΗΘΟΣ Γενικά Ο φρέσκος άνηθος είναι διαθέσιμος στις αγορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ ο αποξηραμένος είναι διαθέσιμος[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΠασπαλίζουμε την τάρτα με τριμμένο κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ και την ψήνουμε μέχρι να χρυσίσει (photo:Shutterstock) Αν και είναι κοντά, το φετινό Πάσχα μοιάζει πολύ[...]
Πηγή: bostanistas.gr