Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Υλικά 750 γρ κιμά (μισό χοιρινό μισό βόειο) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι η 2 μέτρια (τριμμένο και σοταρισμένο) 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη και σοταρισμένη με το[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr350-400 γρ. κουνέλι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 εκ. λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κ.γ. θυμάρι ξερό 3 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΌλες κάποια στιγμή ,έχουμε σπαζοκεφαλιάσει …για το τι θα φτιάξουμε στο παιδικό πάρτι!!!!Συγκέντρωσα λοιπόν μερικές από τις καλύτερες αλμυρές ιδέες για[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΛαχταριστό σάντουιτς κροκ μαντάμ (croque madame) με κεφαλογραβιέρα ΔΩΔΩΝΗ (photo:Shutterstock) Δεν είναι νέα μανία. Το "υβριδικό" γεύμα, breakfast[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά ( Croque Monsieur ) 2 φέτες ψωμί του τοστ (εναλλακτικά χωριάτικο) 4 φέτες καπνιστή μπριζόλα 2 φέτες τυρί emmental 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα dijon Για[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΈνα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι προσπαθούν να ακολουθούν μια πιο υγιεινή διατροφή, δίχως τηγανητά, πολλά λίπη, σος και αλάτι, είναι πως το[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜπιφτεκάκια φούρνου αφράτα Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. κιμά 1 φλ. καφέ γάλα εβαπορέ 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο 1-2 κ.σ. κρασί λευκό 1-2 κ.γ. χυμό λεμόνι 1 αβγό 2 φέτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓενικά μου αρέσει ότι έχει ζύμη... Πίτες-πίτσες- πιτάκια όλα όμως... Μου αρέσει και το πράσο, έτσι έκανα τα πρασοκιμαδοπιτάκια.... Το ίδιο και στην φίλη μου[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι προσπαθούν να ακολουθούν μια πιο υγιεινή διατροφή, δίχως τηγανητά, πολλά λίπη, σος και αλάτι, είναι πως το[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr500 γρ φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά 1 φλυτζανάκι του καφέ γάλα εβαπορέ 1-2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1-2 κουταλιές σούπας κρασί λευκό 1-2 κουταλιές χυμό λεμόνι 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΉταν στις 20 Ιανουαρίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, βοήθειά σας. Λίγοι άνθρωποι, από εκείνους που μαζί τους περνάω καλά. Αγαπημένοι θα έλεγα, ο καθένας για άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr