Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Χτες βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στη φίλη μου την Πέννυ, εμείς και άλλο ένα ζευγάρι. Η Πέννυ μας εντυπωσίασε όλους, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο έχω πει πολλές φορές, μία από τις καλύτερες ταβέρνες στη Ζάκυνθο (πάντα προσωπική άποψη), είναι η ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Για μένα, αυτή η ταβέρνα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕπισήμως τουλάχιστον έκλεισε πια το καλοκαίρι - αν και ακόμα περιμένουμε τη βροχούλα που θα το αποτελειώσει - κι οφείλουμε έτσι δύο αποχαιρετισμούς μέχρις να[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ ήλιος να ανατέλει, μια αγκαλιά σφιχτή για αντίο και εσύ να τρέχεις να επιβιβαστείς στο πλοίο. Τρεις άγνωστοι -με τα μπισκότα βρώμης που μοιράζονται μαζί σου-[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΦτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και το Καλοκαίρι προχωρά! Εμείς ακόμη στην πόλη, με τις υποχρεώσεις ακόμη να τρέχουν αλλά που θα πάει ...θα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤελευταία εβδομάδα του Απρίλη.... Μας τα χάλασε λιγάκι ο καιρός, αλλά δεν πτοούμαστε. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του από Δευτέρα και μπαίνουμε όλοι στους[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΗ απόδοση του μαθητή στο σχολείο δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλά έχει διαβάσει. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή διατροφή. Νηστικό αρκούδι δεν...[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΗ απόδοση του μαθητή στο σχολείο δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλά έχει διαβάσει. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή διατροφή. Νηστικό αρκούδι δεν...[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΠριν από κάθε ελληνικό φαγοπότι, υπάρχει πάντα η “ιεροτελεστία” των μεζέδων. Στρώνουμε το τραπέζι, βγάζουμε τα τσίπουρα και τις μπύρες και φυσικά δεν λείπουν[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comΜια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην ανδριώτικη κουζίνα δεν θα βρεις αυτό που λένε «τοπικές σπεσιαλιτέ», τουλάχιστον σε μεγάλη έκταση. Εκτός σεζόν, όμως, οι περισσότερες πρώτες ύλες[...]
Πηγή: greekcook.grΦΤΙΑΧΝΩ ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ Οι αντ ζ ουγιες ειναι ο παστος γαυρος. Πολλοι νομιζουν οτι η αντ ζ ουγια ειναι καποιο διαφορετικο ψαρι, ισως καποιο ειδος σαρδελλας ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓεύσεις του Πόντου Τα καταπληκτικά φαγητά των Ποντίων - Οι διατροφικές συνήθειες των κατοίκων του Πόντου, διαμορφώθηκαν ανάλογα με την περιοχή και τα διαθέσιμα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤα ψάρια της θάλασσας περιλαμβάνουν τη γλώσσα (sole) με εκλεκτής ποιότητας λευκή σάρκα ώστε να κυριαρχεί σε όλους τους καταλόγους των γαστρονομικών[...]
Πηγή: foodtrails.gr