Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Αυτή τη συνταγή , μας την είχε δώσει η θεία μου η Ελένη, που η καταγωγή της είναι από την Άνδρο. Είναι η βασική συνταγή, για παραδοσιακή ανδριώτικη ομελέτα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕύκολος, δοκιμασμένος και επιτυχημένος τρόπος! Οι αγκινάρες είναι από τα πιο αγαπημένα λαχανικά των κρητικών. Τις εκτιμούμε και τις μαγειρεύουμε με πάρα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr8 αυγά 4 φέτες ζαμπόν 4 φέτες χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο 150 γρ. αποφλοιωμένα κουκιά 150 γρ. αποφλοιωμένο αρακά 150 γρ. πράσινα φασόλια 150 γρ. καρότα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑντικατέστησα τα ντελικάτα πράσινα σπαράγγια της συνταγής του David Tanis στην ισπανική ομελέτα με σπαράγγια , με φρέσκα κουκιά από τον κήπο μου - το[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι θα παραξενευτείτε από τη συγκεκριμένη συνταγή. Θα σκεφτείτε ίσως ότι εμείς οι Κρητικοί είμαστε κουζουλοί επειδή τρώμε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 500 γρ. φρέσκα κουκιά (μόνο τα στρογγυλά) 6-7 αβγά Μερικά κυκλαδίτικα λουκάνικα 1/2 φλιτζ. τσ. φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος 1/2 φλιτζ. τσ. κυκλαδίτικο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια βόλτα στην εξοχή αυτή την εποχή ανοίγει την καρδιά μας και γεμίζει την κατσαρόλα μας! Χαρά Θεού ο Απριλομάης συνήθως. (Φέτος λίγο μας τα χάλασε ο Απρίλης[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια παραδοσιακή συνταγή κατάλληλη για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπου ξεχωρίζει η καπνιστή πανσέτα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. ζυμαρικά Farfalle Barilla 300[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για μια ομελέτα που πάντα έχει μέσα κάποιο άλλο υλικό εκτός από το αβγό. Συνήθως κύβους πατάτας ή και Ανδριώτικο λουκάνικο. Είναι το εθνικό πιάτο της[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌσπρια ονομάζονται τα φυτά και οι καρποί μιας ολόκληρης οικογένειας φυτών, που ανήκουν στην οικογένεια των Χεδρωπών (Leguminosae) ή άλλως Κυαμιδών (Fabaceae).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr