λουκανικα στο φούρνο σαν ψητά | γλυκο σαλαμι χωρις αβγα | ελαφριά καλοκαιρινά γλυκά ψυγείου | receta de fanouropita | συνταγες λουκανικο για μπυρα | syntages gia koyneli | kalokairina drosera glyka
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα με κοτοπουλο

Βρέθηκαν 105 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μακαρόνια σε ζωμό κρέατος (κρητική μακαρονάδα)

Το φαγητό που έχει συνδεθεί με τους γάμους στην Κρήτη είναι το γαμοπίλαφο . Όμως πολύ συχνά το πρώτο πιάτο στο γαμήλιο τραπέζι δεν είναι πιλάφι αλλά μακαρόνια[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Τρόφιμα και κατάψυξη... όλα όσα χρειάζεται να[...]

Καλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τσικνοπέμπτη!

Τσικνοπέμπτη σήμερα! Η Τσικνοπέμπτη βρίσκεται στο μέσο των τριών εβδομάδων του εορτασμού του Καρναβαλιού. Πρόκειται για τη Πέμπτη της 2ης εβδομάδας, της[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Τι μπορώ να βάλω στην κατάψυξη; Φαγητά,[...]

Τον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Ρίζες και Θρεπτική αξία! Σελινόριζα, Πατζάρια,[...]

Oι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Κρητικό πιλάφι

Νηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
λαβράκι σε κρούστα αλατιού με συνταγή από το[...]

Το ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Paella

Η ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Κλασικές Ζεστές Σάλτσες

Η Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]

Πηγή: funkycook.gr
Έτοιμες Σάλτσες και η Χρήση τους

 Οι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]

Πηγή: funkycook.gr
ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ

450 γρ. αρνί σπάλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε 8-10 κομμάτια 1 κονσέρβα με ολόκληρες τομάτες 9-10 κρεμμύδια 4 καρότα,[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Μακαρόνια με σάλτσα μανιταριών Vs Σπαγγέτι με[...]

ΦΑΕ ΑΥΤΟ Μακαρόνια με σάλτσα μανιταριών ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 288kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 40,5γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 24,75γρ. ΛΙΠΟΣ: 2,75γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 48,25mg ΥΛΙΚΑ (4[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Olla podrida: το "βραστό"

Olla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy