κεικ μηλου δρισκας | λαγανα βεφα | ταραμοκεφτεδες της γιαγιας | τορτιγια συνταγη γεμιση | γλασο ασπρο πετρετζικης | ταραμοκεφτεδες βεφας | μυδοπιλαφο συνταγη ακης | μπισκοτογλυκο της αργυρως
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις εντερακια τονος καρυδα

Βρέθηκαν 40 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αρνί φούρνου με μυρωδικά

Κλασικό και πολύ αγαπητό συνοδευτικό στα ψητά φούρνου είναι οι πατατούλες ~ εδώ μια μικρή παραλλαγή όπου οι πατάτες κάνουν καλή παρέα με τα καροτάκια! Υλικά[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Δεκαπενταύγουστος: γιορτή στο πιάτο

Διπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]

Πηγή: bostanistas.gr

ΧΙΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΕΝΤΙ (HÜNKAR BEĞENDI)

Σήμερα θα ταξιδέψουμε γευστικά στην Πόλη, απ' όπου προέρχεται η συνταγή μας. Πρόκειται για πιάτο της τούρκικης κουζίνας που μεταφραζόμενο κατά λέξη, σημαίνει:[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Συκώτι: Το καρμπιρατέρ του σώματος

Πολύ σημαντικό όργανο για την ψυχοσωματική μας υγεία είναι το συκώτι μας. Το συκώτι είναι το καρμπιρατέρ του σώματος. Από εκεί περνούν και διυλίζονται τα[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Διατροφικές συμβουλές για θωράκιση του σώματος[...]

Σύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου –της οποίας πρωτοβουλία ήταν και η θέσπιση της 4ης Φεβρουαρίου ως παγκόσμιας ημέρας κατά της επάρατης[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Το πακέτο

Σάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Ελαιόλαδο - φυτικά μαγειρικά έλαια - διαφορές -[...]

Έλαια και λίπη, λέγονται οι εστέρες λιπαρών οξέων με γλυκερόλη, οι οποίοι περιέχουν και μικρές ποσότητες άλλων λιποειδών. Προέρχονται από την επεξεργασία[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Χουνκιάρ Μπεγιεντί, η χαρά του Σουλτάνου

Αγαπημένο πολίτικο φαγητό και η σημερινή ανάρτηση, το επονομαζόμενο χουνκιάρ μπεγιεντί, που ουσιαστικά πρόκειται για πουρέ μελιτζάνας με κοκκινιστό κρέας.[...]

Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Ματιά στην εβδομάδα μου #13: οι μουσαφίριδες,[...]

Οι ημέρες που πέρασαν ήταν υπέροχες! Και πιστεύω πως ήταν υπέροχες επειδή εστίασα στα όμορφα πράγματα της καθημερινότητάς μου και ένιωσα τόσο χαρούμενη! Την[...]

Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr
Μοσχαρίσιο φιλέτο σε σφολιάτα

Όταν καλώ κόσμο για φαγητό το έχω σαν αρχή να μην τους σερβίρω ποτέ το ίδιο φαγητό. Το θέμα είναι ότι καλώ συχνά οπότε πρεπει να είμαι ιδιαίτερα εφευρετική[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Pasta mia με σάλτσα λουκάνικο. Fusilli with[...]

Η ώρα δεν περνάει απλά, ΠΕΤΑΕΙ!!! Κι όταν μέσα σε μια μέρα έχεις πολλά να κάνεις κι η ώρα δε σε φτάνει, βρίσκεις τρόπους να εξυπηρετήσεις τους απαιτητικούς[...]

Πηγή: mamatsita.wordpress.com
Πέντε αστέρια: όλα μας τα κεφτεδάκια

Όλοι θα τσιμπήσουν έναν ακόμη. Ή δύο. Ή τρεις και τέσσερις και πάει τρώγοντας. Δεν θα με αναγνώριζα αν, όπως σε κάθε μας τραπέζωμα, από μποστά μου περνούσαν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το πακέτο

Σάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
Υπάρχουν κι άλλοι σαν και μένα, έτσι δεν είναι;

Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που στις γιορτές φοράνε σκούφους του Άι Βασίλη και στέκες με κόκκινα κερατάκια ελαφιών και υποστηρίζουν πως είναι της μόδας.[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ας γνωρίσουμε το Sumac

Ελάτε μαζί μου να κάνουμε ένα ακόμα ταξίδι στον κόσμο των μπαχαρικών. Ζώντας σε χώρες της Ανατολής είχα την τύχη να κάνω πολύ ευχάριστα και ενδιαφέροντα[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
το δικό μου μενού των Χριστουγέννων – 2012

Θέλω να κλείσω τη χρονιά χαμογελώντας! Φέτος ειδικά, από καθαρή επιθυμία και άποψη, κι όχι γιατί τα βλέπω όλα ρόδινα, εννοείται, κάθε άλλο. Μπορείτε να το[...]

Πηγή: pandespani.com
μοσχαρίσο κοκκινιστό κρέας με πουρέ μελιτζάνας[...]

Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy