Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
Σήμερα είπαμε να το ρίξουμε έξω και να φάμε κάτι "βρώμικο"! Βάλαμε στην άκρη την υγιεινή διατροφή και αποφασίσαμε να φάμε burger. Όμως δεν το παραγγείλαμε απ'[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΔεν ξέρω που... Δεν ξέρω πως... του ήρθε του κανακάρη μου! Σε ποια τηλεοπτική σειρά (από όσες βλέπει) ή ποιος φίλος είπε πως έφαγε ρολό κιμά στο σπίτι του...[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜου γίνονται εμμονή τα φυτά που βρίσκονται δίπλα μας σε αφθονία και είναι βρώσιμα. Αν είναι και περιφρονημένα, ακόμη καλύτερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλοι θα τσιμπήσουν έναν ακόμη. Ή δύο. Ή τρεις και τέσσερις και πάει τρώγοντας. Δεν θα με αναγνώριζα αν, όπως σε κάθε μας τραπέζωμα, από μποστά μου περνούσαν[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 8 αβγά 6 πατάτες 4 λουκάνικα χωριάτικο (ροδέλες) 2 κ.σ. δυόσμος 1/2 φλ.τσ. γάλα τριμμένο τυρί (ξερή μυζήθρα) Αλάτι,πιπέρι λάδι (για[...]
Πηγή: sidages.grΜια από τις αγαπημένες μου συνήθειες του Πάσχα, είναι να φτιάχνω το πασχαλινό μας ψωμί. Μια συνήθεια που κρατώ εδώ και χρόνια. Είναι το ψωμάκι με το οποίο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλημέρα μπλογκογειτονιά, καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο! Να περάσετε πανέμορφα! Σήμερα σας έχουμε νόστιμη και εύκολη συνταγή (τη λες και μεζέ) που θα τη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΗ τελευταία Κυριακή που τρώμε κρέας,έως το Πάσχα, είναι η αυριανή σύμφωνα με το ορθόδοξο ημερολόγιο,αφού η επόμενη Κυριακή είναι της Τυρινής. Σήμερα την ώρα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr... μια μοναδική νοστιμιά από τη "Μάνα του Λόχου" Καλημέρα γειτονάκια μου! Σήμερα έχω τη χαρά να κάνω το πρώτο Guest Post και μαντέψτε ποιά αγαπημένη σας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΉταν μεγάλη πρόκληση να δημιουργήσω μία συνταγή για Quiche Lorraine. Γιατί; Πρώτον, είχα φάει μόνο 2 φορές στη ζωή μου και ομολογουμένως δεν είχα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημερούδια και πάλι! αφήνω και σήμερα το παρφέ κατα μέρος και σας δίνω τη συνταγή για ένα ινδικής προέλευσης φαγητό που κάνα χτες και μου άρεσε πάαααααρα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο Σπετζοφάι, είναι ο αγαπημένος χειμωνιάτικος μεζές του Πηλίου, που πάντα δημιουργεί την εντύπωση ότι προέρχεται απ’ τις Σπέτσες και αφήνει τον κόσμο να[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Κρακεράκια τυριού & ψητό μπρι Για τα κράκερ 125 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. ¾ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά ¼ κ.γ. κουρκουμά[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 πακέτο μακαρόνια 500γρ μισό κουνουπίδι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι 1 λουκάνικο χωριάτικο καυτερό 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 ντοματα μέτρια 1 σκ σκόρδο 1/2 ποτ κρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓΙΑ ΤΟ ΑΡΝΙ 4 κότσια αρνιού(300 γρ. το κάθε ένα) 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4 1 καρότο κομμένο στα δυο 1 κλωνάρι σέλερυ 1 κεφάλι σκόρδο κομμένο στη μέση 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΆνηθος Ο Άνηθος (επιστ.: Άνηθον το βαρύοσμον, Anethum graveolens) είναι φυτό της οικογένειας των Σελινοειδών (Apiaceae) (συν. Σκιαδοφόρων (Umbelliferae)).[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr