Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
υλικά 1300 γρ. μοσχάρι από ελιά, κομμένο σε κύβους 3 πορτοκάλια 750 ml κόκκινο κρασί 200 ml ξύδι 3 μέτρια καρότα 4 κρεμμύδια 6 σκελίδες σκόρδο λίγος μαϊντανός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Μοσχάρι σπάλα 12οο γρ Λαζάνια 1 πακέτο Ντομάτες φρέσκιες 5-6 τεμ μέτρια Ντοματοπολτός 1/2 κουτί Σκόρδο 3 σκελίδες Πιπέρι μαύρο και πάπρικα 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΗ αυθεντική σάλτσα μπολονέζ έχει Ιταλική καταγωγή. Η συνταγή της κατατέθηκε στις 17η Οκτωβρίου 1982 από την αντιπροσωπεία της Ιταλική Ακαδημίας Μαγειρικής[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη [...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι επιτέλους φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2015,τον Δεκέμβρη! Τα σπίτια μας στρώθηκαν, στολίστηκαν και περιμένουν με χαρά την νέα χρονιά. Οι περισσότερες[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΕίναι ο αγαπημένος μου μεζές όταν πηγαίνω σε μπυραρία. Μου αρέσει που μου το σερβίρουν πάνω σε έναν ξύλινο δίσκο κοπής και μου έχουν και καρφωμένο πάνω του κι[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΌταν άρχισα να μαγειρεύω "σοβαρά", αντικαθιστώντας τη μητέρα μου στην κουζίνα, πολλά πολλά χρόνια πριν , νομίζω ήμουν γύρω στα 12-13, ξεκίνησα με το[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 800 γρ μοσχάρι σπάλα. 4-5 μικρά κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό 1 1/2 κ.σ πελτέ ντομάτας 700 ml κρασί κόκκινο cabernet 1 κ.σ εστραγκόν 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤην ημέρα της γιορτής του συντρόφου μου είπα να του φτιάξω κάτι αλλιώτικο, αν και τον έχω τρελάνει στα "αλλιώτικα", του αρέσει όμως να έχουμε αυτές τις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grυλικά για 4 άτομα 4 μοσχαρίσια φιλέτα των 350 γρ. περ. το καθένα, πάχους 3,5 εκ.* 1 κ. μανιτάρια μπράουν ή λευκά 2 κ.σ. χοντροσπασμένο μείγμα πιπεριών 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Για το χοιρινό και τη σάλτσα 120 γρ. ελαιόλαδο 400 γρ. χοιρινό φιλέτο, κομμένο σε φέτες πάχους 2-3 εκ. 250 γρ. μανιτάρια στρογγυλά, κομμένα στα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 6-8 άτοµα) 1 κιλό βοδινό στέικ (rib-eye ή φιλέτο), κοµµένο σε λεπτές, µακρόστενες λωρίδες, 500 γρ. (1 πακέτο) φαρδιά ζυµαρικά (παπαρδέλες ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά Μοσχαρίσια σνίτσελ φιλετακια κομμένα στην μέση Φέτες λεπτές ξερό κρεμμύδι, Λάδι για το σοτάρισμα Μανιτάρια σοταρισμένα χωρίς καθόλου νερό Λίγη κρέμα[...]
Πηγή: greekmasa.grΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΞΙΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ Τι θέλετε να μαγειρέψω αύριο; Έχω κιμά!!! Και εκεί που η πλειοψηφία αποφάσισε " ταλιατέλες με κιμά " , η μικρή κατέβασε τα μούτρα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grγια το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά συνταγής 500 γρ. ταλιατέλες, λιγκουίνι ή σπαγγέτι 800 γρ. μοσχαράκι κιλότο, ποντίκι ή ελιά κομμένο σε μπουκιές ή λωρίδες 400 γρ. μανιτάρια σε φέτες 250[...]
Πηγή: icookgreek.com