Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γραμ. βοδινό κιμά 500 γραμ. χοιρινό κιμά 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 πράσο, μόνο το άσπρο μερος ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2 κουταλιές φινόκιο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Για 20 κεφτεδάκια) 1 φλ. λευκή κινόα ΜΙΤΣΙΔΗ μαγειρεμένη, 1 φλ. γλυκοπατάτα βρασμένη και λιωμένη σε πουρέ, 2 φλ. κουνουπίδι σε μπουκετάκια, 4 μανιτάρια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-8 άτοµα) 1 κιλό ανάµικτος κιµάς (χοιρινός + βοδινός), 4 κουταλιές ελαιόλαδο + 4 κουταλιές επιπλέον, 1 µέτριο κρεµµύδι ψιλοκοµµένο, 1 µικρό καρότο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 εσκαλόπ (λεπτές φέτες από μπούτι) μοσχαράκι γάλακτος ή φιλέτο χοιρινό, κομμένο σε ροδέλες και καλά χτυπημένο ( δες σημείωση ), 1/4 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑκόμη και αν δεν σας εντυπωσιάζει η βρετανική κουζίνα, θα αλλάξετε γνώμη όταν δοκιμάσετε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της πιάτα. Μια εύκολη, πεντανόστιμη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ διαφορά με τα κλασικά κεφτεδάκια είναι στο τσίλι και την πάπρικα. Η πικάντική τους γεύση θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των καυτερών. Υλικά για 4 άτομα 1/2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣτην κουζίνα, σε αντίθεση με την πολιτική, δεν γίνονται αναποτελεσματικές περικοπές, αλλά πολύ συγκεκριμένες κοπές και όλα τα υλικά αξιοποιούνται στο μέγιστο.[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτή τη συνταγή τη λατρεύω. Τη φτιάχνει για χρόνια η μητέρα μου και δεν μπορούσα παρά να τη μοιραστώ μαζί σας. Είμαι σίγουρη ότι θα την ξεχωρίσετε και εσείς.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο κλασικό παραδοσιακό πιάτο της νότιας Γαλλίας σε μία από τις πιο πλούσιες εκδοχές του, όπως την πρότεινε κάποτε η διάσημη τηλεοπτική σεφ Μαϊτέ, που μας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 8 άτομα) 1/2 κιλού λευκά φασόλια, κατά προτίμηση καστοριανά, μουσκεμένα αποβραδίς 300 γρ. χοιρινό άπαχο, παστό 1 1/2 - 2 κιλά ξεκοκαλισμένο αρνίσιο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr1200 γρ. από σπάλα αγριογούρουνου 1 λίτρο κρασί ξινόμαυρο 3 κίτρα 300 γρ. καρότα λίγο γλυκάνισο αστερία 1 κιλό πορτοκάλια λίγο ελαιόλαδο 200 γρ. μέλι 150 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚύμινο συνήθως βάζουμε στα σουτζουκάκια μας. Εγώ το βαλα στα κεφτεδάκια μου, και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους ευχάριστα. Αρωμάτισα τους κεφτέδες μου με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΟι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]
Πηγή: caruso.gr