Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) ½ φλιτζ. κόκκινο κρασί 1 σφηνοπότηρο (50 ml) τσίπουρο ή τσικουδιά ½ φλιτζ. μαυροδάφνη 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: cooklos.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr- 1 φλυτζάνι μακαρόνια σαλιγαράκια τύπου Mίσκο - 1/3 φλυτζάνι αρακάς κατεψιγμένος - 1 μικρο κρεμμύδι (ξερό) ψιλοκομμένο - ένα μικρό κομμάτι κόκκινη πιπεριά -[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο συγκεκριμένο γεύμα το σχεδίασα για Κυριακάτικο γεύμα με φίλους και το εμπνεύστηκα σαν μια αστική, μετά-μοντέρνα, εκδοχή του παραδοσιακού γιουβετσιού. Αν και[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΣάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑκόμη θυμάμαι την πρώτη φορά που έφαγα «τσιγαριαστό», σ’ ένα μέρος στα Λευκά Όρη, στην Κρήτη. Ψηλά, τέρμα θεού και ανθρώπου, καμιά ώρα «στριμμένος» δρόμος απ’[...]
Πηγή: pandespani.comΑυθεντική, ελληνική, χοιρινή τηγανιά Ένα μίνιμαλ πιάτο με το πιο βασικό στον τόπο κρέας, το οποίο τηγανίζεται στο δικό του λίπος, εξ ου και το όνομά του.[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comEίμαστε blog μαγειρικής, γράφουμε συνταγές, ανταλλάσσουμε σχόλια με συναδέλφους ή απλούς επισκέπτες, μιλάμε για γεύσεις και τεχνικές σερβιρίσματος, μιλάμε για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr