Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 167 συνταγές
Παραδοσιακή συνταγή, εποχική, με όλη τη νοστιμιά του "χοντρού" κρέατος.. Τι χρειαζόμαστε: 1 και 1/2 κιλό τράγο σε μεγάλες μερίδες (κατά προτίμηση χεράκι) 1.200[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 1/2 κιλό κρέας μοσχάρι 100 γρ. βούτυρο 3 κρεμμύδια 200 γρ. ζωμός κρέατος(κύβος) 1 ποτηράκι κονιάκ 100 γρ. κρασί λευκό ξηρό 1 σκελίδα σκόρδου 750 γρ. καρότα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 6 άτομα ½ κιλό φασολάκια 1 κιλό μοσχάρι, κομμένο σε κύβους 200 γρ. πατάτες μικρές στρογγυλές\ 2 φρέσκιες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και χωρίς σπόρια,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜινεστρόνε α λα Efi White Tiger … . για γιατρειά αλλά και τόνωση! Η διαδικτυακή μου φίλη Έφη πριν αρκετό καιρό μου είχε δώσει μια θαυματουργή συνταγή[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΕντάξει, ο Κυπραίος πάντα θα έχει τη σούβλα σε πρώτη και κύρια θέση στην καρδιά του (και στις φραγμένες του αρτηρίες). Αλλά τα τελευταία χρόνια πολλοί άρχισαν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤο βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα αμπελοφάσουλα είναι τα αγαπημένα φρέσκα φασολάκια της οικογένειας. Όταν είναι στην εποχή τους, φροντίζω να τα προμηθεύομαι συχνά και τα μαγειρεύω με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια τα κρεμμύδια 100 γρ Κρεμμύδια 20 γρ Ζάχαρη 100 γρ Βαλσάμικο 5 γρ Θυμάρι 100 γρ Demi Ελαιόλαδο Για το συκώτι 150 γρ Συκώτι μοσχάρι Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο καλοκαίρι στις διακοπές μας στην Ελλάδα δοκιμάσαμε αμπελοφάσουλα στο φούρνο με ντοματούλα, όπως τα μαγειρεύει μία ξαδέλφη μου - τα φασολάκια βέβαια ήταν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένας πολύ ωραίος, υγιεινός και δροσερός συνδυασμός για το καθημερινό ή Κυριακάτικο πιάτο μας. Υλικά: περίπου 700 - 800 γρ. μοσχαράκι[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr½ κιλό Αρνίσια παιδάκια 100 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα σάλτσα ψητού 50 γρ. φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 100 γρ. γλώσσα μοσχαρίσια κομμένη ζουλιέν 1 κόκκινη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 4 άτομα) 1 μελιτζάνα σε κύβους μπουκιές, 200 γρ. (20 περίπου) μπάμιες, καθαρισμένες, 1 φλ. μπιζέλια (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο μοσχαράκι με φασολάκια είναι μάλλον η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου κοκκινιστού της Ελληνικής οικογένειας. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός[...]
Πηγή: caruso.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Σήμερα έχουμε ένα εντελώς απλό πιάτο, εύκολο στην παρασκευή του και ελαφρύ γιατί δεν έχει τόσα λιπαρά όσο άλλα κομμάτια κρέατος. Υλικά:[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΧοιρινά κότσια με μουστάρδα, πατάτες και λαχανικά για όλη την οικογένεια. Ένα φαγητό που λιώνει στο στόμα! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κότσι για κάθε άτομο 2 πατάτες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο χωρίς λίπος 1 κρεμμύδι ένα ματσάκι κρεμμυδάκια 1 πράσσο (μόνο το άσπρο) 1/2 ματσάκι μαϊδανο 1/2 ματσάκι άνηθο 1 κ.σ. δυόσμο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 500γρ. κιμά 3 κουταλιές ρύζι 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο 500γρ. ντομάτα στον τρίφτη ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ γιαγιά μου το έφτιαχνε και με μοσχαράκι, που γίνεται το ίδιο νόστιμο. Όταν ήμουν μικρή, προτιμούσα το μοσχάρι, γιατί δεν είχε κοκκαλάκια η σάλτσα, αλλά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔηλαδή κατσίκα (γίδα) με ντομάτα Αν βρεθείτε μετά το Δεκαπενταύγουστο ως τα τέλη του Σεπτέμβρη στην Κρήτη, ακόμη κι αν δεν σας τραπεζώσουν σε σπίτι, ζητείστε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο καραμέλωμα των κρεμμυδιών έχει την δικιά του τεχνική! Δεν είναι κάτι δύσκολο, θέλει όμως την ώρα του και υπομονή, για να γίνει σωστά. Στο σπίτι μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr