Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Τι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1/2 λιτρο γαλα 2 φακελακια μαγια 1 κιλο αλευρι σκληρο 1κ.γ ζαχαρη 1κ.γ αλατι 3 αυγα 1 ποτηρακι κρασιου αραβοσιτελαιο 1 ποτηρακι κρασιου βουτυρο αραβοσιτελαιο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων. Τέλειο για κολατσιό των παιδιών, για μπουφέ σε πάρτυ αλλά και για τις εκδρομούλες μας. Μπορούμε να τα γεμίσουμε με[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΑπό τις πιο ωραίες συνταγές που ανακαλύψαμε σε περιοδικό. Της έχουμε αλλάξει κάποια υλικά και τις δόσεις τους και τώρα την έχουμε καθιερώσει με αυτό τον τρόπο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΥΛΙΚΑ 600γρ. κιμά χοιρινό, 800γρ. πατάτες, 2 μεγάλες φέτες από μπαγιάτικο ψωμί, ½ φλ. νερό, 1 μεγάλο κρεμμύδι, ½ κουταλάκι κανέλα, 1 πρέζα πιπέρι, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑν και ο καπαμάς φτιάχνεται σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, εντούτοις τα υλικά διαφέρουν. Άλλοι βάζουν χοιρινό, άλλοι αρνί ή κατσίκι (ρίφι), ενώ κάποιοι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤι είναι οι βιταμίνες Οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες που βρίσκονται στα τρόφιμα σε μικρές ποσότητες και η λήψη τους μέσω της διατροφής είναι απαραίτητη[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΈνα διαφορετικό 'γκιουβέτσι'. Δικής μου εμπνεύσεως. Δοκιμάστε το. Τι χρειαζόμαστε: Για τα κεφτεδάκια 200γρ χοιρινός κιμάς 200γρ μοσχαρίσιος κιμάς 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈλαια και λίπη, λέγονται οι εστέρες λιπαρών οξέων με γλυκερόλη, οι οποίοι περιέχουν και μικρές ποσότητες άλλων λιποειδών. Προέρχονται από την επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr7/4/14 Η λέξη προέρχεται από το γαλλικό ρήμα confire (για την προετοιμασία), η οποία με τη σειρά της προέρχεται από τη λατινική λέξη (conficere), που σημαίνει[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑυτή η ζύμη, είναι μια από τις πιο ωραίες και εύκολες, για να φτιάξουμε αφράτα και πολύ νόστιμα πιροσκί. Βεβαίως, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι Samboosak είναι παραδοσιακά τριγωνικά κρεατοπιτάκια που συνηθίζονται να τρώγονται κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια του μήνα Ramadan σε πολλές χώρες της Μέσης[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο αστείο είναι ότι διάλεξα να γράψω ως πρώτη συνταγή για ένα φαγητό που δε μας έχει μαγειρέψει ποτέ η μητέρα μου. Ίσως γιατί μέχρι κάποια ηλικία δε θα το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣήμερα το μενού έχει τζιγεροσαρμάδες με μπλίνι που είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού τζιγεροσαρμά. Τους σαρμάδες με λάχανο τους συναντήσαμε σε προηγούμενο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό αρνί μπούτι καθαρισμένο 1 κόκκινη πιπεριά, 1 πράσινη και 1 κίτρινη 1 κ.σ. τζίντζερ ½ κ.γλ. σκόρδο 2 κ.σ. achar (ινδικές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπλά υπέροχη! Τι χρειαζόμαστε: Για το φύλλο: 2 1/2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 1 κ.γ. μπέικιν πάουτερ 1/2 ποτήρι αραβοσιτέλαιο 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων. Τέλειο για κολατσιό των παιδιών, για μπουφέ σε πάρτυ αλλά και για τις εκδρομούλες μας. Μπορούμε να τα γεμίσουμε με[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr