Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Πριν λίγες ημέρες κάτι όμορφες και άκρως ζουμπουρλούδικες τυρόπιτες φιγουράριζαν στο blog της συνμπλόκερ Μαρίας Μπέικα. Μια ανάρτηση που είχε σαν σκοπό και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Μοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας. Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Δημοσιεύθηκε Αύγουστος 20, 2018 Αύγουστος 22, 2018 Δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει scones αυτά τα νόστιμα μπισκοτοψωμάκια. Εμένα είναι αγαπημένα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.gr(Από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 500 γρ. μοσχάρι 4 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. αλεύρι 1 κ.γ. μουστάρδα (σκόνη) 1 φλ. ζωμό βοδινού 1/4 φλ. ξινόκρεμα (sour cream) 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει scones αυτά τα νόστιμα μπισκοτοψωμάκια. Εμένα είναι αγαπημένα μου,και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Θα φτιάξουμε πολλές και[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΓια τη ζύμη 400 γραμμ. αλεύρι 50 ml ξινόγαλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο 2 αυγά 1 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 200 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια 2 αυγά βραστά[...]
Πηγή: argiro.grΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 400 γραμμ. αλεύρι 50 ml ξινόγαλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο 2 αυγά 1 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 200 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια 2 αυγά βραστά[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά ( 4 άτομα) 4 αφράτα ψωμάκια 1 ματσάκι ρόκα 4 λεπτές φέτες καπνιστό μετσοβόνε Για τις αργοψημένες ντομάτες 4 μικρές Ρόμα ντομάτες κομμένες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜέσα στο κρητικό εδεσματολόγιο σπουδαία θέση τόσο από νοστιμιά όσο και από διατροφική αξία έχει ο ξινόχοντρος. Είναι ένα παρασκεύασμα που συνδυάζει με μεγάλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια τη ζύμη 400 γραμμ. αλεύρι 50 ml ξινόγαλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο 2 αυγά 1 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 200 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια 2 αυγά βραστά[...]
Πηγή: argiro.gr