Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Ένα χειμωνιάτικο πιάτο! Μία διαφορετική εκδοχή που συνδυάζει τα γιουβαρλάκια και την χορτόσουπα. Πολύ θρεπτική και πεντανόστιμη που την προτιμούν μικροί και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 λάχανο ζεματισμένο καλά 1/2 κούπα λάδι για το ταψί Για την γέμιση 1/2 κιλό κιμά 2 κρεμμύδια μέτρια τριμμένα 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο φαγητό αυτό δεν το είδα πουθενά και το επινόησα μόνη μου-με την εξής λογική: Γιατί χρησιμοποιούμε το λάχανο και τα αμπελόφυλλα για να κάνουμε ντολμάδες και[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ κρεατόπιτα αυτή είναι αυθεντική συνταγή κεφαλλονίτικης κρεατόπιτας με τη μόνη διαφορά ότι στην κεφαλλονια χρησιμοποιούν 3 είδη κρέατος μοσχάρι, τραγιο και[...]
Πηγή: greekmasa.grΧειμωνιάτικο φαγητό... Υλικά 1,5 – 2 κιλά γίδα μπούτι, κομμένο μερίδες χωρίς το κόκκαλο το κόκκαλο από το μπούτι σπασμένο στα δύο να χωράει στην κατσαρόλα 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΕνας νηστήσιμος,γρήγορος , πεντανόστιμος και οικονομικός κρασομεζές από το Πήλιο! Υλικά (πλούσια για 2 άτομα) 2 μεγάλα καλαμάρια θράψαλα καθαρισμένα, αν[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα πεντανοστιμο μεζεδάκι που συνηθίζουμε να φτιάχνουμε τα Χριστούγεννα. Σε πολλά μέρη τις λένε οματιές ή ομαθιές αλλά εινα τελείως διαφορετική συνταγη.εμεις[...]
Πηγή: greekmasa.grΞεκινησα για ντολμαδακι γιαλαντζι με αμπελοφυλλα αλλα τελικα τα φυλλα μου δεν ηταν καλα οποτε αποφασισα να κανω λαχανοντολμαδακια με ρυζι.Εγιναν πολυ[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή αυτή είναι από το Πήλιο και την φτιάχνουν για μεζεδάκι ή και κύριο φαγητό τις μέρες του Πάσχα. Υλικά 1 παχύ έντερο (μπουμπάρι) 1 μικρή συκωταριά[...]
Πηγή: greekmasa.gr