Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 93 συνταγές
Για τα Chutney έχουμε μιλήσει ξανά εδώ , είναι αυτές οι γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτό το φαγητό τα λατρέψαμε όλοι στο σπίτι μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους μας. Ήταν υπόσχεση που είχε δοθεί για κότσι κι έγινε. Τα υλικά Χοιρινό κότσι (1[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔεν έχω χαθεί είμαι κάπου εδώ δηλαδή στο χωριό μου όσοι με παρακολουθείτε και από αλλού δηλαδή το fb θα έχετε δει φωτογραφίες από τις δράσεις μου. Και φυσικά[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤην ημέρα της γιορτής του συντρόφου μου είπα να του φτιάξω κάτι αλλιώτικο, αν και τον έχω τρελάνει στα "αλλιώτικα", του αρέσει όμως να έχουμε αυτές τις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜια άλλη πρόταση για ρεβίθια νηστίσιμη κι όχι μόνο. Σήμερα εγώ έκανα τη νηστίσιμη έκδοση, θα σας προτείνω στο τέλος και την αρτύσιμη. Τα υλικά μου για 3 καλές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια πάρα πολλά χρόνια στη βεράντα μας είχαμε ψησταριά στην οποία μέχρι ολόκληρο αρνί είχαμε ψήσει. Πέρσι με την ανακαίνιση του σπιτιού θεωρήσαμε σωστό να την[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ Αη Γιώργης, ένας από τους πιο δημοφιλείς αγίους στη Μακεδονία και στη Θράκη σε ορισμένα χωριά τιμάται με κουρμπάνια (ζωοθυσίες) αρνιών. Όλες οι οικογένειες[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ Στέλλα μια νέα φίλη που αξίζει να γνωρίσετε,με προσκάλεσε σε αυτό το παιχνίδι των ερωτήσεων που κάνει το γύρω των blog αυτές τις μέρες. Οι όροι του[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτό το φαγητό το φάγαμε για πρώτη φορά πέρσι τον Σεπτέμβριο στην Αντίπαρο, μετά το δοκιμάσαμε σε παραλλαγή με κομματάκια μοσχαριού στην Ανακασιά του Βόλου.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌπως γνωρίζετε αυτό το μήνα τα "Παιχνίδια Κουζίνας" έχουν ως θέμα την Αγάπη με την μεγάλη έννοια της. Προκειμένου να συμμετάσχω κι εγώ , θα κάνω μια μικρή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτές τις μέρες στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές αναρτήσεις για ρεβίθια, εγώ θα σας δώσω τη δική μου εκδοχή για την οποία είμαι "περήφανη" γιατί έτσι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίπα να φτιάξω μακαρόνια με κιμά αλλά σκέφτηκα πάλι τα ίδια, οπότε άνοιξα και εγώ το ψυγείο και ότι είχα που ταίριαζε το έβαλα μέσα για να την κάνω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚεμπάπ είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω, την τελευταία φορά που θυμάμαι δεν είχαν και μεγάλη αποδοχή. Σήμερα λοιπόν είπα να δοκιμάσω με μια άλλη σύνθεση υλικών από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίχαμε πολύ καιρό να φάμε μοσχάρι κι επιπλέον είχε περισσέψει σαμπάνια που δεν ήπιαμε και αρκετά καρότα που δεν χρησιμοποίησα στο πρόσφατο γλυκό μου. Έτσι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔεν ήρθε το Πάσχα και δεν το πήρατε είδηση μην τρομάζετε!!!! Απλά το κοκορέτσι είναι παντός καιρού και ορέξεως. Με την ευκαιρία γενεθλίων πολύ αγαπητού[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια σήμερα υπήρχε παραγγελία: κουνέλι στιφάδο. Αγόρασα λοιπόν ένα κουνελάκι και επειδή εμείς τρεις άνθρωποι είμαστε πόσο να φάμε το μοίρασα στη μέση, έκανα το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ 1 κιλό κιμά ανάμικτο 5 κρεμμύδια τριμμένα στο μούλτι ή στον χοντρό τρίφτη 1 χούφτα φρυγανιά 1 αυγό 2 ντομάτες τριμμένες στον χοντρό[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚρύο!!!!καιρός για σούπα Οι φήμες λένε ότι την καλύτερη γίδα βραστή θα τη φάμε στο Ναύαρχο στον Κοσμά Κυνουρίας . Παρότι έχω πάει μέχρι εκεί αρκετές φορές δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι κατσαρόλες με γλυκά και μαρμελάδες μου απορροφούν πάρα πολύ χρόνο, έλα όμως που πρέπει να φάμε. Τα φαγητά πρέπει να είναι εύκολα και γρήγορα για πολλούς[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΉρθε η ώρα και του τελευταίας αναχώρησης προς το παρόν, η κόρη μας αναχωρεί προκειμένου να αναζητήσει την επαγγελματική της τύχη στο Λονδίνο. Ένα γεύμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌπως σας είπα πριν λίγες μέρες για συνδυασμό είχαν γίνει και μπιφτέκια πρόταση στο γαστρονόμο από την κ. Χρυσανθίδου. Αυτά τα μπιφτέκια έχουν κάτι το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτό το φαγητό θα ήθελε ίσως λίγο πιο κρύο καιρό αλλά φέτος όπως το πάει χειμώνας και κρύο πουθενά!!! Είναι μια συνταγή που για πρώτη φορά μου την είχε πει η[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ ιδέα για το ριζότο ήρθε από τη συσκευασία ρυζιού με φλοιό. Με το ίδιο ρύζι έκανα και μια σαλάτα, την οποία θα σας δώσω κάποια άλλη μέρα. Κι αφού λοιπόν θα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜια από τις κρύες μέρες που πέρασαν σκέφτηκα τι είχαμε καιρό να φάμε;; Γιουβαρλάκια!! Μετά από "απαίτηση " χαχαχα του αναγνωστικού κοινού η συνταγή γράφτηκε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌταν αναφέρω γάστρα μην πάει το μυαλό σας σε αυτό το σκεύος που έχουμε στα αστικά σπίτια και το τοποθετούμε στην ηλεκτρική κουζίνα. Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα κανελόνια συνήθως τα κάνω με κρέπες. Λίγο μπελαλίδικο βέβαια αλλά έχω καλομάθει την οικογένεια. Βέβαια τα κάνω με μπεσαμέλ αλλά γίνονται εξίσου καλά και με[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑγαπημένο φαγητό του Αντώνη μου. Μας το φτιάχνει πάντα εκείνος. Οπότε όπως καταλάβατε η συνταγή είναι αποκλειστικά δική του. Και το φτιάχνει τέλεια.......[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr