Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 142 συνταγές
3 δέσμες Άγρια σπαράγγια 4 αυγά 4 φέτες ψωμί 1 πατάτα τριμμένη 2 κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο Λίγη Μαντζουράνα Λίγο Δυόσμο Λίγο άνηθο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑν και σήμερα είχα σκοπό να ανεβάσω μια συνταγή για ενα υπέροχο σοκολατένιο τσιζκεικ με καραμελωμένες φράουλες, μια σύντομη επίσκεψη στην μισητή ζυγαριά με[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα γεμιστά ψωμάκια τόρτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι ελληνικές γιορτές δεν είναι για χορτοφάγους, και πόσο μάλλον το Πάσχα. Κοκορέτσια, οβελίες, κοντοσούβλια, λουκάνικα είναι οι κεντρικοί ήρωες των τραπεζιών[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι μια δίαιτα γρήγορη, υγιεινή και πολύ αποτελεσματική! Εκμεταλλευτείτε τα φρούτα και λαχανικά της όμορφης αυτής εποχής και χάστε εύκολα και υγιεινά έως 5[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο μενού στο bbq μπορεί να είναι υγιεινό, γευστικό και προσεγμένο, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια τελειοποίησης. Διαβάστε όμως, 10 συμβουλές για να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑντικατέστησα τα ντελικάτα πράσινα σπαράγγια της συνταγής του David Tanis στην ισπανική ομελέτα με σπαράγγια , με φρέσκα κουκιά από τον κήπο μου - το[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ραβέντι (rhubarb) είναι πρόσφατη ανακάλυψη για μένα. Δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα οπότε δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσω πριν έρθω στην[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦαίνεται πως οι εποχές πηγαίνουν ανάποδα στην Ολλανδία. Ο χειμώνας επέστρεψε, δριμύτερος. Τα καλοριφέρ δουλεύουν στο φουλ, οι μάλλινες κάλτσες καλύπτουν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαι ένα βραβείο από την Ανεράιδα ... Πολλές αναρτήσεις με χορταρικά τελευταία στο blog μου! Λίγο η δίαιτα λίγο το γεγονός ότι είναι η εποχή τους, δεν υπάρχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜε σπαράγγια , ή με σταμναγκάθι, ή με αγκινάρες. Τα ανοιξιάτικα χόρτα και τα λαχανικά της είναι ιδανικά για ομελέτες. Αλλά και τα αυγά αυτή την εποχή είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ πείρα έχει δείξει ότι όταν θέλουν σε κάποιο εστιατόριο να στα πάρουνε χοντρά η κομπίνα ξεκινάει από την ορολογία και την περιγραφή των φαγητών. Που με τη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΜια συνταγή της αρχαίας Ελληνικής κουζίνας. Τι χρειαζόμαστε: 1 ρίζα σέλινο 2 καρότα κομμένα σε στικς λίγα φρέσκα σπαράγγια 1 κούπα φακές ζωμό κρέατος φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.gr22/6/14 Μοσχάρι και λαχανικά ατμού με κρύα σάλτσα τυριού. Ένα διαφορετικό κυριακάτικο μοσχαράκι, χορταστικό, πλούσιο και πρωτότυπο. Συστατικά Για το[...]
Πηγή: zannetcooks.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 200γρ. χοιρινό φιλέτο, 1 κλωναράκι θυμάρι, 20γρ. βούτυρο, αλάτι, 50γρ. αφρό καπνιστής πατάτας (ή πουρέ πατάτας), σάλτσα Madeira (Madeira Jus), φύλλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤέτοια εποχή, όπου κι αν περπατήσεις, πέρα από τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους θα δεις τα ανοιξιάτικα λουλούδια και τα χόρτα να ξεπηδάνε από τη γη, ακόμα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr