Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 138 συνταγές
Αγαπημένοι μου φίλοι ένα χρόνος περίπου πέρασε από την ημέρα που η Λίνα με έβαλε στο σπιτικό της κι άρχισα να γράφω κι εγώ μαζί της τις ιδέες μου και τα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο Πάσχα κοντοζυγώνει κι η περίοδος νηστείας συνεχίζεται. Είναι δύσκολη εποχή γι' αυτούς που νηστεύουν, στερούμενοι το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grMου προξενεί εντύπωση στο όριο του δέους η απίστευτη κατάρτιση κάποιων στο εορτολόγιο. Ξέρουν απέξω κι ανακατωτά δεκαπλάσιες απ’ όσες μονοετείς πληροφορίες[...]
Πηγή: pandespani.comMου προξενεί εντύπωση στο όριο του δέους η απίστευτη κατάρτιση κάποιων στο εορτολόγιο. Ξέρουν απέξω κι ανακατωτά δεκαπλάσιες απ’ όσες μονοετείς πληροφορίες[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή Ανάσταση με υγεία και χαρά! Μέχρι τώρα μιλούσα για την καταγωγή μου από την Καβάλα που είναι η πόλη που γεννήθηκα... σήμερα, με την ευκαιρία της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓίνεται εύκολα, ψήνεται γρήγορα και αν έχετε αναμμένη ψησταριά για μπριζόλες, το βάζετε στην άκρη 15'-20' και παίρνει τη μυρωδιά. Συμπληρώνει και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑγαπημένοι μας φίλοι, αναγνώστες, περαστικοί,σας ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας Καλό Πάσχα Το άγιο φως να φέρει σε όλους σας ΑΓΑΠΗ και ΥΓΕΙΑ Φέτος[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤην Κατίνα την ξέρετε. Και να μη ξέρετε την ίδια, ξέρετε το κοκορέτσι της, ξέρετε το κοντοσούβλι της. Ξέρετε και το κοτόπουλο τσερέπα της. Εκείνο που δεν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή μου την έδωσε ένας πολύ καλός φίλος με μεγάλη αγάπη και κυρίως παιδεία στο κρέας. Τα υλικά είναι απλά και κλασικά, το μυστικό όμως είναι το[...]
Πηγή: greekmasa.grΕδώ και πολλά χρόνια λέγαμε όλοι στην οικογένεια, ότι θέλουμε να ψήσουμε ένα γουρουνάκι στη σούβλα, αλλά ποτέ δεν το είχαμε κάνει. Ο λόγος?? Δεν μπορούσαμε να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 αρνίσια συκωταριά, πολύ καλά πλυμένη 6-7 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα 150 ml ελαιόλαδο 3/4 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι[...]
Πηγή: gastronomos.grΤσικνοπέμπτη πλησιάζει και πιάνω την ευκαιρία για να σας πω δυο λόγια για το πως γιορταζόταν και γιορτάζεται εδώ και στην Πάτρα. Η Τσικνοπέμπτη θεωρείται η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grShepherd’s pie: η νόστιμη κρεατόπιτα με αρνί και Cottage pie η αντίστοιχη με μοσχαρίσιο κρέας. Το περίσσευμα του φαγητού σε καινούργιο, κόμφορτ πιάτο. Πίτα του[...]
Πηγή: pandespani.comΤούτες τις Άγιες Ημέρες της Χριστιανοσύνης είναι το έθιμο τέτοιο, ώστε το κάθε σπίτι να σουβλίζει τον πατροπαράδοτο οβελία και να ψήνει το κοκορέτσι, αν και[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr