Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Πως να παρασκευάσετε τον δικό σας παστουρμά. Προφορική παράδοση από τα Φλαβιανά της Καππαδοκίας. Τι χρειαζόμαστε: κρέας ψαχνό (μπριζόλα, νουα, κιλώτο), οσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣαν να φθινοπώριασε μου φαίνεται, τουλάχιστον στην γειτονιά μου. Λίγο τα σύννεφα, λίγο η βροχούλα, λίγο που νυχτώνει πιο νωρίς… Όμως θα έχουμε πολλά[...]
Πηγή: foodjunkie.euΒόλτα στην Αθήνα χωρίς ένα πέρασμα από την οδό Ευρυπίδου, για μένα δε νοείται! Ξέρετε...εκεί που οι αισθήσεις αρχίζουν να υπερλειτουργούν & οι μυρωδιές των[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΜια πίτα πικάντικη από τον παστουρμά, αλλά δροσιστική ταυτόχρονα από την ντομάτα και ζουμερή από τα τυριά!! Μία εύκολη πίτα που απολαμβάνουν οι φανατικοί αλλά[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grσαλάτα ντοματίνια με τυριά, αρωματισμένα με μάραθο Μεταμορφώσεις. Κάθε που η εποχή αλλάζει, που ένα τραπέζι βρίσκει ξέχωρη έμπνευση, ένα πιάτο παίρνει τον[...]
Πηγή: pandespani.comΟι συνταγές για παραδοσιακή παστουρμαδόπιτα ή πίτα Καισαρείας είναι σχεδόν ίδιες: παστουρμάς, ντομάτα, κασέρι, κύμινο και φύλλο κρούστας με μικρές παραλλαγές[...]
Πηγή: caruso.grΤην κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια την γνώρισα στο πάλαι ποτέ εστιατόριο 48, μέσα στην γκαλερί της Ιλ. Τούντα, στο ίδιο νούμερο της Αρματωλών και Κλεφτών. Από[...]
Πηγή: pandespani.comΟι πέτρες στη χολή είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί κυρίως τις γυναίκες. Υπολογίζεται ότι περίπου μία στις τρεις γυναίκες και ένας στους έξι άνδρες θα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑντίο διακοπές. Ο Αύγουστος προχωράει προς το τέλος του, οι περισσότεροι έχουν ήδη γυρίσει στην πόλη και σύντομα όλοι θα βρεθούν στο πόστο τους. Η πρώτη μέρα[...]
Πηγή: bostanistas.grΛίγα βιβλία... πολυ λίγα βιβλία πήρα μαζι μου τον Μάρτιο που έφυγα απο την Ελλάδα. Μεταξυ άυτών, έφερα το "Ενθύμιον γεύσεων απο την Μικρά Ασία", μια σχολική[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ Καισάρεια (στην Τουρκική Καϊσέρι) είναι η πρωτεύουσα της Καππαδοκίας. Είναι πασίγνωστη για το ιδιόμορφο τοπίο στη γύρω περιοχή αλλά και για την πίττα[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνταγές που ίσως θα θέλατε να φτιάξετε για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Διαλέχτε κάποιες από τις παρακάτω Ορεκτικά Παστουρμαδόπιτα ή πίτα Καισαρείας Σουτζούκ[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΈνα γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο, ορεκτικό και νοστιμότατο στεφάνι που θα στολίσει το τραπέζι σας και θα ευχαριστήσει τους καλεσμένους σας! Είναι ιδανικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο pandespani με το Athens Daily Secret , την πιο μεγάλη λίστα μυστικών για την Αθήνα που τα μοιράζεται με πολύ κόσμο με καθημερινά mails και αναρτήσεις στο[...]
Πηγή: pandespani.comΗ μελιτζάνα είναι το κύριο λαχανικό της μαγειρικής της Τουρκίας. Από τις μαρμελάδες έως τις σούπες, από το κεμπάπ έως τα μαγειρευτά, χρησιμοποιείται με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΣΕΤΑ Η παντσέτα τέζα ( pancetta tesa ) είναι ένα είδος παστού αλλαντικού, το οποίο είναι πολύ συνηθισμένο στην Ιταλία. Θα μπορούσαμε να το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr