Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Ήταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα φαγητό χορταστικό με πλούσια γεύση για το μεσημεριανό σας Συνταγή : Δημήτρης Ανδρέου Προετοιμασία : 15 λεπτά Αναμονή : 6-8 ώρες Μαγείρεμα : 2 ώρες ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μαμά μου το φτιάχνει με κουνέλι. Η μαμά του το φτιάχνει με κόκορα. Κανένα απ’ τα δύο δεν τρώω. Για να τον εντυπωσιάσω μηχανεύθηκα το πολύ προσωπικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: διάφορα είδη κρέατος (αρνί-μοσχάρι-χοιρινό-κοτοπουλο-κουνέλι) 300 γρ. κεφαλοτύρι για κάθε κιλό κρέας 2-3 μεγάλες λαδόκολες αλάτι πιπέρι σκόρδο [...]
Πηγή: greekcook.grΑγαπημένο φαγητό για γερά στομάχια!! Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά, κομμένο σε κομμάτια. 1 κιλό καθαρισμένα κρεμμυδάκια για στιφάδο φρέσκα 2-3[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΣτιφάδο με μοσχαράκι μαγειρέψαμε σήμερα, γι αυτό περιμένω τα πιάτα σας, για να σας σερβίρω φαγάκι πεντανόστιμο και μοσχομυρωδάτο !!!! Υλικά για 6-7 μεγάλες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (για 6 - 8 άτομα) 1 κουνέλι (περίπου 1 κιλό) 4 γρ. πιπέρι 20 γρ. αλάτι 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 25 γρ. μαϊντανός 4 γρ. σκόρδο 5 πολύ λεπτές[...]
Πηγή: greekcook.grΑν σας αρέσει το κουνέλι, η συνταγή αυτή θα σας ενθουσιάσει... αλλιώς, απλά προσπεράστε! Υλικά για 6 μερίδες: 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες 1 φλυτζάνι μηλόξιδο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 2-3 μερίδες (μεγέθους μανταρινιού) κρέας της επιλογής μας άπαχο 2 μικρά καρότα 1/4 μιας μέτριας σελινόριζας 2-3 κλαδάκια σέλινο 1 μικρό[...]
Πηγή: dietrecipes.grΌταν καλώ κόσμο για φαγητό το έχω σαν αρχή να μην τους σερβίρω ποτέ το ίδιο φαγητό. Το θέμα είναι ότι καλώ συχνά οπότε πρεπει να είμαι ιδιαίτερα εφευρετική[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grPost Views: 113 Υλικά Για το ρύζι 250 γρ. ρύζι μπασμάτι αλάτι πιπέρι θυμάρι Για τις μπριζόλες 2 κ.γ. ζάχαρη για τη μαρινάδα 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grΜε κολοκυθάκια και φρέσκια ντομάτα… Το στιφάδο θεωρείται –και είναι εδώ που τα λέμε- βαρύ φαγητό. Δεν συνηθίζεται στην κλασική του εκδοχή το[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr