Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
τα λευκά (επάνω) και τα κόκκινα ισπανικά κρασιά από την γευσιγνωσία της 3ης παρουσίασης (2016) Τα ισπανικά κρασιά, οι τάσεις στην οινοποίηση και στην παραγωγή[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το ισπανικό κρασί έχουμε ξαναγράψει. Τόσο για τα εκπληκτικά λευκά και κόκκινα του μεγάλου και πολύμορφου αμπελώνα της Ισπανίας, όσο και για τα αφρώδη[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΣπεσιαλιτέ της επαρχίας Ιντεραμπάντ στη νότια Ινδία, ξακουστής για την ιδιαίτερη γαστρονομία της, η οποία έχει ενσωματώσει στοιχεία από τη μαγειρική παράδοση[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτό το εξαίσιο φαγητό δεν είναι καθόλου δύσκολο ούτε απαιτεί αμέτρητες ώρες στην κουζίνα. Το αποτέλεσμα όμως είναι εξαιρετικό. Πάντα έχω μια επιφύλαξη όταν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comχοιρινό με βερίκοκα Ό,τι πετούσε ή έτρεχε κι ό,τι κολυμπούσε ήταν οι πρώτες πρωτεΐνες που ιστορικά βρέθηκαν με τα φρούτα στο πιάτο. Μετά ήρθε ο χοίρος[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τα κεφτεδάκια 300 γρ. ανάμεικτο κιμά μοσχάρι - χοιρινό 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια 2 φέτες μουσκεμένο και στημένο ψωμί 1 κ.σ. ξίδι 2 κ.σ. ούζο 1 αβγό 2[...]
Πηγή: argiro.gr17/4/16 Λεμονάτο μοσχάρι με ξερά βερίκοκα και όσο κι αν με «τσίγκλισε» ο άντρας μου δεν του αποκάλυψα το μυστικό υλικό. Το υλικό που γλυκαίνει και «δένει» τη[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ αποχή μου από την κουζίνα κράτησε ακριβώς μια εβδομάδα. Εκτός από τα μελομακάρονα που έφτιαξα, μέσα στην κουζίνα μου για μια εβδομάδα δεν ψήθηκε παρά μονάχα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα! Την τρέλα μου με τα τσάτνεϋ τη γνωρίζετε! Τα βερυκοκάκια ίσα-ίσα τα προλαβαίνουμε! Το έχω ξαναγράψει ότι τώρα που το καλοκαίρι μας[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΌσοι έχουμε τρέλα με το φαγητό και είμαστε ερασιτέχνες μάγειρες/μαγείρισσες, είναι δύσκολο να βρούμε ομοϊδεάτες που να μπορούμε να μοιραστούμε αυτή μας την[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Άργησα σήμερα να κάνω την ανάρτηση μου αλλά πραγματικά δεν πρόλαβα να την γράψω νωρίτερα. Περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜία φανταστική συνταγή της για ένα μαγευτικό γουρουνόπουλο. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία : 1 ώρα Ψήσιμο 4,5 ώρες περίπου ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr