Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Προετοιμασία: 10 ' Μαγείρεμα: 15 ' Υλικά για 4 άτομα: 1 κούπα χεινοπόδιο (quinoa) 2 κούπες νερό 1/2 κούπα ανακάρδια (cashews) , προτιμήστε "ωμά" 1/2 κούπα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr600 γρ. νουντλς 300 γρ. μπριζόλα από βοδινό μπούτι κομμένη σε λεπτές φέτες 1/2 κ.γ. λεπτό ξύσμα φρέσκου τζίντζερ 2 κ.γ. σησαμέλαιο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά Για τα μπιφτέκια: 1 μεγάλο μήλο καθαρισμένο και τριμμένο στη χοντρή μεριά του τρίφτη 1 μέτριο κρεμμύδι 1 φλ. ανάμεικτους ξηρούς καρπούς ανάλατους και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Όσοι με παρακολουθείτε καιρό –χρόνια δηλαδή- θα έχετε διαπιστώσει την αγάπη μου για τα ωμοφαγικά γλυκά. Κι εδώ συμβαίνει το[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και δεύτερη και τρίτη μέρα, γιατί[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Εδώ σας έχω ένα ρύζι γιορτινό που είναι ωραίο να συνοδεύσετε τα ψητά των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εγώ συνόδευσα το[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΠροσφάτως αγόρασα αρκετά κιλά μικρές πιπεριές φλωρίνης και τον τελευταίο καιρό ψάχνω να βρω διάφορους τρόπους να τις αξιοποιήσω. Ο εν λόγω είναι highly[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γρ ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες 2 πράσα σε λεπτές ροδέλες 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι ½ ποτήρι whisky 1 αστεροειδή[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grυλικά 500 γρ. περίπου αμπελόφυλλα 1 κ. κιμάς (μοσχαρίσιος ή ανάμικτος με χοιρινό) 4 κ.σ. ρύζι τύπου Καρολίνα, 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα στο μούλτι 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτήν τη φθινοπωρινή εβδομάδα που ξεκινά, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στην κουζίνα της Ινδίας. Θα παρουσιάσουμε, λοιπόν, μερικές αυθεντικές[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌταν ήμουν μικρή, ο παππούς μου είχε σε κάποιο χωράφι μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές και σε κάποιο άλλο αμπέλια. Η χρήση φρούτων σε κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο φαγάκι αυτό ειλικρινά δεν έχω λόγια να σας το περιγράψω. Είναι για μένα το απόλυτο χριστουγεννιάτικο must στο γιορτινό τραπέζι μας!! Το μυστικό του πιάτου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα ντολμαδάκια με κιμά τυλιγμένα σε αμπελόφυλλο με σάλτσα αυγολέμονο, είναι ένα απ’ τα πιο γνωστά διεθνώς ελληνικά πιάτα, με ρίζες βέβαια στην Μικρά Ασία και[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 250 γραμμάρια κριθαράκι 500 γραμμάρια πλευρωτοί (μανιτάρια) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ½ κούπα τριμμένη ντομάτα ½ κούπα λευκό κρασί 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr2 μπριζόλες μοσχαρίσιες κόντρα χωρίς κόκαλο 250 γρ. σελινόριζα, καθαρισμένη και κομμένη σε κομμάτια 300 γρ. καρότα, κομμένα στα 4 κατά μήκος 3 κρεμμύδια,[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 4 άτοµα) 4 κοτολέτες χοιρινές ½ φλ. αλεύρι, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 2 κοφτές κουταλιές βούτυρο, ½ φλ. φρέσκο χυµό πορτοκαλιού, 2 κουταλάκια σόγια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Για το ψαρονέφρι 500 γρ. ψαρονέφρι 25 γρ. κάσιους 25 γρ. φιστίκια Αιγίνης 25 γρ. καρύδια 60 γρ. βούτυρο Αλάτι Πιπέρι 2 σφήνακια κονιάκ Μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το ψαρονέφρι 400 γρ. ψαρονέφρι 1 πράσινο μήλο 50 ml σησαμέλαιο 200 ml σόγια sauce Σπορέλαιο Χυμό από 1 πορτοκάλι Χυμό από 1 λεμόνι Μαϊντανό 1 φρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για 8 μπιφτέκια, χρόνος εκτέλεσης 15 λεπτά. 1 φακελάκι 125 γρ. πουρέ σκόνη 2 κούπες νερό 2 κούπες τσαγιού νιφάδες βρώμης 1 κ.γ. αλάτι μπαχαρικά 1 - 1,5[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠριν μερικές μέρες η Ελένη μας μοιράστηκε μαζί μας την συνταγή της για υπέροχα μπιφτέκια με κιμά από κοτόπουλο . Τον τελευταίο καιρό έχω εντάξει κι εγώ στην[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες