Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Μετά από τόσα γλυκά αποφάσισα να ανεβάσω και κάποιο φαγητό. Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι συνταγή της θείας μου της Αργυρώς μου και ο πουρές της θείας μου της[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΥλικά (6-8 μερίδες) : 1,25 φλιτζάνι φιστίκια μακαντάμια 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε 16 φέτες το καθένα 1,5 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ κομμένο 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε τετραγωνάκια όχι πολύ μικρά λάδι κόλιαντρο κοπανισμένο λίγη αρτυσιά (κύμινο) 1 ποτήρι κρασί μαύρο ξηρό 1/4 ποτηριού[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλό Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Κόλιανδρος 1 κουτάλι της σούπας Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ. Μελιτζάνες 5 τεμ. Αλάτι-πιπέρι Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΣΥΝΤΑΓΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟΥ Τρώγεται και ως νηστίσιμο. Συστατικά: 250γρ κριθαράκι λίγο λάδι 2 κιλά χταπόδι κόκκινο κρασί 3 ντομάτες μπαχαρικά (μπαχάρι,[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr500 γρ κιμα μοσχαρισιο 250 γρ κονκασε τοματα 1 κρεμμυδι μεγαλο 1/2 κ.γ κολιανδρο τριμμενο 1/2 κ.γ μπαχαρι Αλατι πιπερι 1 καροτο τριμμενο 1/2 φλ.τσαγιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧοιρινό με δαμάσκηνα και πουρέ πατάτας ΥΛΙΚΑ Για το χοιρινό με δαμάσκηνα • ½ κούπα ελαιόλαδο • 1 ½ κιλό χοιρινό φιλέτο σε ομοιόμορφα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Κόκκινο και πράσινο τί μας φέρνει στο νου;;; Μα φυσικά ...Χριστούγεννα! Αυτά δεν είναι τα κυρίαρχα χρώματα της μεγάλης χειμωνιάτικης[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜπορεί οι περισσότεροι να την έχουμε συνηθίσει τριμμένη σε γλυκά, όμως η καρύδα, και κυρίως το γάλα της, μπορεί να δέσει αρμονικά σε αρκετά φαγητά με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο χοιρινό με τα δαμάσκηνα το είχαμε πρωτοφάει σε μια πολίτικη ταβέρνα. Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό κι έτσι αποφασίσαμε να το αναπαράγουμε και στο σπίτι.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ αγαπημένη μας μακαρονάδα, σήμερα γίνεται με κεφτεδάκια! Κεφτεδάκια έχουμε φτιάξει σε διάφορες μορφές κατά καιρούς (βλ. εδώ και εδώ ), αλλά η συγκεκριμένη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΤΟΥΡΣΙ Ανάμεσα στις διάφορες σάλτσες που έφτιαξα φέτος το φθινόπωρο (και που δεν πρόλαβα να τις δημοσιεύσω όλες...) δοκίμασα και ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠοια είναι η γνώμη σας για τη vegan κουζίνα; Κατά τη γνώμη μου, αυτή η ερώτηση στην Ελλάδα που ζούμε, έχει νομίζω απαντηθεί, από τα αρχαία χρόνια, καθώς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά : 1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα 1 κρέμα γάλακτος 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι μισή πιπεριά αλάτι, πιπέρι, πάπρικα 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης, κόλιανδρο[...]
Πηγή: greekmasa.gr