Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά : 1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα 1 κρέμα γάλακτος 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι μισή πιπεριά αλάτι, πιπέρι, πάπρικα 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης, κόλιανδρο Εκτέλεση : Σωτάρουμε το μοσχάρι καλά.Στο μπλέντες βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά και τα πολτοποιούμε. Ρί [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekmasa.gr