Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλό ξερό ψωμί χωρίς κόρα 400 γρ. αυγά 2 σκόρδο 1 σκελίδα κρεμμύδι 1 μεγάλο, τριμμένο στον τρίφτη παστουρμάς (με το τσιμένι) 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.com1,5 κιλό μοσχαρίσιο κιμά PORKY 100 γρ. Καραμανλίδικο παστουρμά από μπούτι μόσχου SARY 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 2 γρ. πάπρικα καυτερή 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦτιάξτε τον δικό σας παστουρμά. Θέλει χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Δείτε κάτω τα υλικά που χρειάζονται. Τι χρειαζόμαστε: 1 κομμάτι κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤηγανια με Λουκανικα και Παστουρμα ΥΛΙΚΑ: για 4-6 ατομα 1 κιλο λουκανικα χωριατικα 10 φετες παστουρμα 1πρασινη πιπερια κομμενη ροδελες 1ωριμη μεγαλη ντοματα[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο Μπαχάρι δεν είναι μόνο ο αποξηραμένος αρωματικός καρπός που χρησιμοποιούμαι για να αρωματίσουμε τα φαγητά μας η τα γλυκά μας. Το Μπαχάρι είναι ένα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΟι πέτρες στη χολή είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί κυρίως τις γυναίκες. Υπολογίζεται ότι περίπου μία στις τρεις γυναίκες και ένας στους έξι άνδρες θα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤα βραβεία του Γαστρονόμου είναι ένα σημαντικό γεγονός για όλους εμάς που αγαπάμε την γαστρονομία σ’ αυτή τη χώρα. Και είναι σημαντικό γιατί βγάζει μπροστά το[...]
Πηγή: caruso.grΜια πανεύκολη συνταγή για μια υπέροχη, πικάντικη πίτα.Πατσαβουρόπιτα με παστουρμά και τυριά. Μια συνταγή του Β. Καλλίδη για μια πεντανόσμιμη πίτα για να την[...]
Πηγή: sintayes.grΓειά σας κορίτσια! (Αν και το καθυστερησα το συγκεκριμενο post /κανονικα επρεπε να το ανεβασω κυριακη) Το σημερινο θεμα δεν εχει να κανει με ομορφια αλλα με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚΛΑΣΙΚΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ - ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Αθόγαλαν : Το καϊμάκ’ ας σο γάλαν έλεγαν αθόγαλαν, «Οντες τρώτεν τ’ αθόγαλαν, το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ καλύτερη παστουρμαδοπιτα που έχετε δοκιμάσει!!!!Ετοιμάζεται σε ελάχιστα λεπτά,μαθαίνετε όλα τα μυστικά του "παρεξηγημένου" υλικού και η πίτα είναι ζουμερή[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο Μπαχάρι δεν είναι μόνο ο αποξηραμένος αρωματικός καρπός που χρησιμοποιούμαι για να αρωματίσουμε τα φαγητά μας η τα γλυκά μας. Το Μπαχάρι είναι ένα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤο φασκόμηλο (ή αλλιώς σπατζιά) είναι ευστόμαχο και αντιπυρετικό, με αντιιδρωτικές ιδιότητες για την υπερίδρωση των χεριών, του σώματος και της νυχτερινής[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr