Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Παρόλο που πέρασε η Τσικνοπέμπτη εμείς συνεχίζουμε δυναμικά! Παρακάτω υπάρχει η πιο νόστιμη συνταγή για μπέργκερ που κυκλοφορεί: νόστιμα και αφράτα ψωμάκια που[...]
Πηγή: gourmedies.blogspot.grΤα λατρεύουμε! Τα τσακίζουμε! Κυρίως όταν η γέμιση έχει πατάτα και λουκάνικο! Μια πολύ εύκολη συνταγή για να σας πετύχει η ζύμη! Γιατί στα πιροσκί, όλη η[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΕπιστρέψαμε από ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο στην πανέμορφη, ολόλευκη και με πολικές θερμοκρασίες Φλώρινα. Ευχαριστήθηκα νόστιμο και σερβιρισμένο στο πιάτο[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τα ψωμάκια: Υλικά για 4 ψωμάκια 450 γραμ. αλεύρι κίτρινο 360 ml χλιαρό νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά μισό κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. ηλιέλαιο 1 αυγό Εκτέλεση Διαλύουμε[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΚαλτσόνε Mamma Mia! Νόστιμα ιταλικά Καλτσόνε, με πλούσια γέμιση και αφράτη ζύμη που θα σας ενθουσιάσουν! Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αποτελούν εγγύηση ότι δεν θα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓιαγλία όπως λέμε… Πεϊνιρλί Το πεϊνιρλί είναι μόνο με τυρί (πενίρ: τυρί). Αυτό με το αυγό το έλεγαν γιουμουρταλούγια (γιουμουρτά: αυγά) και αυτό με τον[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠίτσα τυρόψωμο με λουκάνικο This entry was posted in ΠΙΤΣΑ on 16/04/2014 by roula. Υλικά για 4-6 άτομα. Για τη ζύμη 225 γρ αλεύρι σκληρό 25 γρ.[...]
Πηγή: easykuzina.grΥλικά Για την γέμιση Κιμάς μοσχαρίσιος 3/4 Κρεμμύδια 3 ψιλοκομμένα Αλάτι-πιπέρι Κανέλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ Τυρί φέτα 150 γρ[...]
Πηγή: chefoulis.grΤο Πάσχα στο χωριό. Τώρα. Συνήθως δεν πας στο χωριό. Δεν προλαβαίνεις. Μα αν πας, το ξέρουν όλοι από πριν, από το Facebook και έχουν και εκείνοι δουλειές.[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας Ντομάτες 4 ψιλοκομμένες ή ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί Αλάτι -[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 700 γρ Νερό 2 ποτήρια Μαγιά νωπή 1 κύβο Ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού Ηλιέλαιο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την γέμιση Κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 Κεφαλογραβιέρα τριμμένη 1 φλυτζάνι τσαγιού Κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι «ειδικές δίαιτες» πάντα μας τρομάζουν. Τις συνδέουμε με άνοστα συστατικά και άνοστα φαγητά, λες και κατά βάθος εξισώνουμε το νόστιμο με το[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.... ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ 15 gr ΜΑΓΙΑ ΞΕΡΗ ΑΛΑΤΙ ΓΕΜΙΣΗ: 1 ΚΙΛΟ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΈνα σνακ που αρέσει κυρίως στα παιδιά... λουκάνικα βραστά, τυλιγμένα σε μιαν αφράτη ζύμη μαγιάς με όλο το άρωμα της μουστάρδας. Πώς να αντισταθείς σε τέτοιον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Για περίπου 20 τεμάχια αλεύρι: 4-5 φλιτζάνια γάλα χλιαρό:1 φλιτζάνι νερό χλιαρό: 1 φλιτζάνι βούτυρο: 2-3 κουταλιές της σούπας αυγό: 1 ξηρή μαγιά: 1[...]
Πηγή: icookgreek.com